Samsung již brzy nabídne tablety se Super AMOLED displeji

V roce 2011 na veletrhu IFA v Berlíně Samsung představil první a prozatím poslední tablet se Super AMOLED displejem. Jak to tak vypadá, už brzy bychom se však mohli dočkat dalších tabletů s tímto panelem, kterým se chlubí většina vybavenějších Samsung smartphonů.

Původně vyšlo na tabletnet.cz, autor: Marek Vacovský


Podržte se – podle zprávy, která pochází přímo ze Samsungu totiž v roce 2014, dojde k představení více Super AMOLED tabletů. To je skvělá zpráva pro všechny, kteří si potrpí na kvalitním podání černé. Samsung Galaxy Tab 7.7, který se ve své době těšil z obrovské popularity, by tak už nemusel být jediným takovým tabletem.

Informace pocházejí z akce Samsung Analyst Day. Od Super AMOLED displejů na tabletu už nyní všichni očekávají kvalitní podívanou, která by měla být konkurenční výhodou. Už nyní netrpělivě čekáme na další detaily. V nejlepším případě bychom mohli už v lednu na CES 2014 spatřit první zařízení s těmito displeji, které dokážou oproti klasickým LCD panelům podat mnohem sytější a ostřejší barvy.

A co vy? Byly byste ochotní připlatit za Super AMOLED displeje nebo byste raději, aby Samsung setrval u "obyčejnějších" TFT TN panelů?

Zdroj: Sammobile, ZDnet