Samsung Galaxy Tab 8.9 dostává update na Ice Cream Sandwich

Majitelé Samsung Galaxy Tabů 8.9 musí mít doslova nervy ze železa. V době, kdy drtivá většina zařízení čeká na Jelly Bean, korejská společnost Galaxy Tabu 8.9 nadělila před Vánoci alespoň Android Ice Cream Sandwich.

Původně vyšlo na tabletnet.cz, autor: Marek Vacovský



Na webu se objevily zprávy hovořící o tom, že Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich je již dostupný pro zákazníky, kteří si zakoupili Galaxy Tab 8.9 v Rakousku. Aktualizace by tak měla být dostupná v blízké budoucnosti i pro ostatní Evropany. Samsung ji uvolňuje klasickými cestami. Buďto za pomoci OTA technologie nebo přes program Kies.

Aktualizace na Android 4.0.4 ICS by měla uživatelům Galaxy Tabu 8.9 poskytnout celkově komfortnější zážitek z využívání tohoto zařízení s netradičními rozměry. Tablet by tak měl být o poznání rychlejší a znatelně by se měla vylepšit i výdrž baterie.

Ice Cream Sandwich je s největší pravděpodobností poslední významou aktualizací, které se Galaxy Tab 8.9 dočkal. Zařízení totiž nefiguruje mezi "smetánkou", která by se měla dočkat Androidu ve verzi Jelly Bean.

Zdroj: Tabletnews