Samsung Galaxy S III a další modely v edici La Fleur od 1. února

Pětice populárních Samsungů se již brzy začne prodávat ve variantě La Fleur. Plastový kryt Galaxy S III a dalších se v této edici vyzdobí květinovými vzory.

Samsung začal používat značku La Fleur už před lety u svého prvního populárního dotykového modelu Star. Tato speciální edice si získala hlavně u žen velkou oblibu, takže ji výrobce používá dodnes.

Ruský server hi-tech.mail.ru nyní informoval s odvoláním na dobrý zdroj, že se Samsung chystá uvést pětici telefonů z minulého roku právě v edici La Fleur. Konkrétně se jedná o modely Galaxy S III, Galaxy S III mini, Galaxy S Duos, Galaxy Ace 2 a Galaxy Ace Duos. Výběr je celkem logický. Celá pětka se v loni velice dobře prodávala, a tak je zajištěn úspěch i po mírné úpravě designu. Všechny modely dostanou květinový vzor na zadní kryt. Vyjma Galaxy S III (důvodem je umístění kamerky a čidel nad displejem) se tento vzor objeví také na předních stranách všech telefonů.

Dámy, těšíte se na nové Samsungy Galaxy La Fleur?

Tip: Recenze Samsung Galaxy S III – Nekompromisní král

Prodej výše zmíněných telefonů ve speciální edici začne v Rusku počínaje už 1. únorem. Postupně je pak bude Samsung uvádět i na další trhy. V České Republice se La Fleur modely vždy prodávali, takže je na velmi pravděpodobné, že se k nám i tentokrát dostanou. Ceny se budou shodovat s běžnými edicemi.

Zdroje: hi-tech.mail.ru, gsmarena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze