Samsung C3310: nižší střední třída za tři tisíce

Jihokorejský výrobce mobilních telefonů připravuje nový model C3310, který bude sázet na vysouvací konstrukci a velmi příznivou cenu. Nabídne TFT displej, EDGE či Bluetooth.

Samsung logo

Samsung C3310 se zařadí mezi telefony nižší střední třídy. V kompaktním těle o rozměrech 99,9 x 48,5 x 13,8 milimetrů a hmotností 93 gramů nabídne jen průměrnou výbavu. Příslušnost k výše zmíněné třídě se projevuje již u displeje, který sice zobrazí 262 144 barev a využívá technologii TFT, ale nabídne pouze průměrné rozlišení 176 x 220 pixelů.


Samsung C3310 - na obrázku ve verzi pro čínského operátora China Mobile

Naopak velice slušně je tento připravovaný model vybaven po stránce multimediální. Integrovaný fotoaparát nabídne 2 Mpx snímač a počítat můžeme i s hudebním přehrávačem a FM rádiem. Pořízené snímky, oblíbené písničky a spousty dalších věcí budete moci ukládat na paměťovou kartu microSD. Konektivitu s počítačem zajistí USB kabel či Bluetooth. Na internet se podíváte prostřednictvím GPRS, nebo rychlejšího EDGE.

Oficiálního představení se dočkáme již velmi brzo. Případní zájemci se zatím mohou rozmýšlet, jakou barevnou variantu si vyberou. K dispozici budou celkem tři odstíny: stříbrná, černá a modrá.

zdroj: cellphonezone.org

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze