Proč si vybrat tablet Huawei MediaPad T5? Prozradíme vám 5 hlavních důvodů

Proč si vybrat tablet Huawei MediaPad T5? Prozradíme vám 5 hlavních důvodů

Cenově dostupné tablety můžou být někdy sázkou do loterie. V případě novinky Huawei MediaPad T5 to ale neplatí. Zpracování, moderní technologie a výbava přístroje ani trochu nezaostávají za jeho atraktivní cenou.

Důvod č. 1: kvalitní a bytelná konstrukce

Přestože váží pouhých 460 gramů, je tělo přístroje vyrobené z kvalitního, odolného kovu. To zaručuje nejen větší bytelnost a luxusnější vzhled, ale díky příjemné tloušťce 7,8 mm se s tabletem také dobře pracuje.

Důvod č. 2: displej zrozený pro sledování videa

IPS displej nabízí velikost 10,1 palců, kvalitní Full HD rozlišení 1 920 × 1 200 pixelů a jemnost 224 PPI. Když si k tomu připočtete duální stereo reproduktory a již zmíněnou nízkou váhu, dostává se vám doslova do rukou ideální přístroj pro sledování filmů a videí. 3,5mm konektor pro připojení sluchátek je samozřejmostí.

Huawei MediaPad T5

Důvod č. 3: moderní technologie a výbava

O kvalitní výkon se postará osmijádrový procesor Kirin 659, který zvládá plynulý chod několika aplikací najednou. Model je vybavený 2GB RAM a 16GB vnitřní pamětí. Tu lze případně pohodlně rozšířit až na 256 GB za pomoci microSD karty. MediaPad T5 běží na nejnovější verzi operačního systému Android 8.0 s nadstavbou uživatelského prostředí EMUI 8.0 s podporou sítě 4G, 3G, 2G a samozřejmě Wi-Fi. O něco dražší varianta umožňuje i LTE mobilní data.

Huawei MediaPad T5

Přístroj je vybaven zadním i předním fotoaparátem (5Mpx, resp. 2Mpx) s automatickým zaostřováním, GPS navigací a řadou aplikací, třeba těch na tvorbu a úpravy dokumentů.

Důvod č. 4: vychytávky

Jedna z příjemných vychytávek, které MediaPad T5 nabízí, potěší také každého rodiče. Už nikdy totiž nebudou muset svým dětem připomínat, ať do přístroje nekoukají tak zblízka, že si zkazí oči. Tablet to za ně udělá sám. Pracuje v pěti různých režimech, které pomáhají chránit namáhaný zrak. Na základě detekované vzdálenosti od obličeje (menší než 25 cm) umožní přístroj inteligentní ztlumení jasu displeje, nebo přejde třeba do režimu, který filtruje škodlivé modré záření.

Huawei MediaPad T5

Díky funkci Huawei Share pak tablet bezdrátově propojíte se smartphony Huawei nebo počítači s operačním systémem Windows či Mac. Snadno a bez problémů tak můžete sdílet soubory mezi svými jednotlivými zařízeními.

Důvod č. 5: cena

Huawei MediaPad T5 je k dostání v černé variantě za cenu 4 999 Kč nebo 5 699 Kč (LTE varianta).