Powerbanka Omnicharge OMNI 20 s USB-C kompletně dobije i váš MacBook Pro

2
Powerbanka Omnicharge OMNI 20 s USB-C kompletně dobije i váš MacBook Pro
  • Na veletrhu CES jsme narazili i na zajímavý projekt z Indiegogo
  • Jedná se o druhou generaci powerbanky Omnicharge OMNI
  • Nabídne kapacitu 20 tisíc mAh a dobije jak smartphone, tak i notebook

Na veletrhu CES se často setkáme i s produkty mimo klasický záběr mobilenet.cz. I tak si dovolíme tvrdit, že powerbanka Omnicharge OMNI 20 si zde své místo našla oprávněně. Jedná se o druhou generaci záložního zdroje Omnicharge, který debutoval na Indiegogo a který si můžete zakoupit za 169 dolarů, tedy necelé 4,5 tisíce korun včetně daní. Pokud vyžadujete speciální cestovní odolné pouzdro s možností uložení kabeláže, přičtěte si pár stokorun navíc.

Omicharge OMNI 20 – CES 2018

V čem je OMNI 20 tak výjimečná? Jedná se o powerbanku s kapacitou 20 100 mAh a souhrnným výkonem 100 W (z jednoho portu 40 W, z druhého 60 W), která díky dvěma USB-C portům nabije kromě smartphonu a tabletu také notebook s USB-C, tedy například nové MacBooky Pro (více než jedno kompletní nabití). Powerbanka dále nabízí dva klasické USB-A konektory se souhrnným výkonem 30 W (15 W na každém výstupu) pro dobíjení další elektroniky. Rozměry činí 12,7 × 12,2 × 2,7 cm, hmotnost 506 gramů.

Velmi potěšující informací je rychlost nabíjení. „Doplna“ se nabíječka dobije za 3 hodiny, musíte však použít minimálně 40W USB-C zdroj, tedy například ten, co dostanete k MacBooku. Powerbanka funguje i jako rozbočovač USB, při nabíjení MacBooku nebo dalších zařízení skrze USB-C tedy můžete do powerbanky vložit USB, které se objeví jako připojený disk. Potěší i 12 vrstev ochrany.

Na těle OMNI 20 se dále nachází monochromatický OLED displej, který ukazuje informace o nabíjení, zbývající kapacitě, teplotě baterie a další. Nakupovat můžete přímo na stránkách společnosti, brzy se powerbanka objeví také na Amazonu.

Diskuze ke článku
Andy_S
Aneb 20 milionu µAh popripade 20 miliard nAh....

Proc to nenapsat normalne? 20Ah?
Milica Distributions
Milica Distributions
Nyní možno pořídit na našem webu Milica.cz :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze