Žádná šestka? Finální Android M možná ponese označení 5.2

8

Jak se blíží finální uvedení verze Androidu, kterou prozatím známe pod označením M, začíná se spekulovat nejenom o jeho názvu, ale také o číselném označení. A vypadá to, že si na „šestku“ budeme muset ještě nějaký čas počkat, protože na novinku nejspíš připadne označení 5.2.

Prozatím se nejedná o oficiální potvrzenou informaci, ale hodnověrnou spekulaci, která se zakládá na informacích přímo z operačního systému. Když v něm totiž aktivujete tzv. „demo režim“, kdy nejsou osobní data z přístroje přístupná dalšímu uživateli, je klasický stavový řádek nahrazen falešným. Na něm jsou skryty notifikace a čas ukazuje neustále hodnotu 5:20. Mohla by to být náhoda, ale Google už dvakrát použil stejné pravidlo, a to u KitKatu (čas 4:40) a Lollipopu (5:00).

Android M

TIP! Nejzásadnější novinky v Androidu M (video)

Zbývá už tak jen dořešit název, který bude označovat nějakou pochutinu a začínat na M. V Česku tolik oblíbená Margot to nejspíše nebude, a tak zbývají dvě nejvíce pravděpodobné varianty: Muffin a Milshake. Definitivního vítěze si budeme moci vychutnat nejspíše už letos na podzim.

Zdroje: technodify.com

Diskuze ke článku
daniel
Hmm muffin, to by se mi líbilo.
Tomáš
Také Mars :D
Anonymní jméno
Milka by mohla byť :D
David
Android Margotka :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze