Podívejte se jak vypadá bílý Samsung Galaxy Nexus

4

Chtěli jste si koupit Samsung Galaxy Nexus, ale nezamlouvá se vám jeho barva? Pokud si ještě počkáte, můžete ho mít v bílém provedení. Než bude tato barevná varianta v prodeji, můžete se zatím podívat, jak vypadá. Nebude tato bílá varianta spíše ale zklamáním?

Na italském serveru HDBlog se objevilo několik fotografií očekávané bílé varianty telefonu Samsung Galaxy Nexus. Není ještě v prodeji, podle původních informací to mělo být od 6. února, ale poslední informace mluví o měsíčním zpoždění, čili až o 6. březnu. Cena bílé varianty by měla být stejná, jako u současného provedení "titanium silver".

Pokud se podíváte na uniklé fotografie, pak vidíte, že telefon není zcela bílý, přední panel s displejem zůstal tmavý, bílá je jen boční a zadní strana. Osobně jsem tímto docela zklamán, působí to na mě docela rozpačitě. Prozatím je bílá varianta potvrzena jen pro GSM verzi, o dostupnosti pro LTE verzi se zatím nic bližšího neví.

Co si o bílé variantě tohoto telefonu myslíte, líbí se vám více, než tmavá varianta? Který z nich byste si koupili vy?

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Romualdo
Mně se bílá barva na telefonech líbí.
Někdo ze známých mi říkal, že bílá barva telefonů je pro holky...... :-)
Překvapilo mě, že má Galaxy Nexus vroubkovaný zadní kryt i v bílé barvě, když jej bohužel doteď Samsung nedával.
Vroubkování u bílého zadního krytu postrádám na SGS II a Note.
Jinak dobrá volba pro možnost výběru;-)
Milan
Bílá je hezká věc ,akorát musí být taky na přední straně.Tohle je zase černá placka bez sebemenšího nápadu ,kromě bílého zadního krytu.Ted všichni vyráběj hnusný řerný placky.Ty designeři tam asi chrápou.Vobčas vymyslej tu bílou barvu ,ale to je vše.Jediná vyjámka je snad desire Z a xperia pro a mini.
loller
Toto není bílá verze, ale černá/bílá verze, proč dělají bílou verzi telefonu, kde místo černého krytu baterky pláckou bílý, a v kombinaci s černým předkem vypadá desing nedokončený, a jako by ho vymyslelo pětileté dítě? N9 je snad poslední opravdu bílý telefon, černá jen kousek kolem displaye, když vynechám iPhone a bílý optimus, který je dle názvu paradoxně černý, a jim podobné, tak na pořádný bílý desing musím z telefonů hodně vybírat, a rozhodně tam nejsou tyto černobílé hybridy...
Dragis
Co se týče bílé varianty u nexusu tak mě hodně zklamal, jednak tou černou stranou displaye a vroubkovanou stranou zad. To bílá varianta na Samsungu Galaxy SII a Samsung Galaxy Note se mi líbí více a přemýšlím o koupi Noutu bílého a Nexusu černého ještě se nemohu rozhodnout 3,5 palcový display co jsem měl tak už je pro mě malý.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze