Odstartovalo t-music Sto zvířat Tour

Nejznámější tuzemská ska formace – Sto zvířat – vyráží na t-music tour. Podzimní šňůra zavítá do všech velkých města a začíná právě dnes v Českých Budějovicích.

Nejznámější tuzemská ska formace – Sto zvířat – vyráží na t-music tour. Podzimní šňůra zavítá do všech velkých města a začalo v Českých Budějovicích. Díky spolupráci s T-Mobile se mají fanoušci opravdu na co těšit a již nyní si mohou zcela zdarma stahovat na www.t-music.cz/stozvirat maxisingl Biják z chystané desky, která se objeví na pultech obchodů na jaře příštího roku.

Odstartovalo t-music Sto zvířat Tour

Příznivci Sto zvířat mají opravdu bohatý podzim – kapela vyráží na podzimní t-music turné a jako ochutnávku vydala první čtyři skladby z připravované desky. Maxisinglem Biják se všichni fanoušci mohou již nyní potěšit na www.t-music.cz/stozvirat, kde je díky spolupráci s T-Mobile ke stažení zcela zdarma.

Texty napsal tradičně Tomáš Belko a autorské duo Honza Kalina s Karlem Švábem pokračují v klasickém "ska sto zvířatovském" hudební směru. Nosné téma singlu a nového alba bude oproti pochmurnější poslední desce veselejší. Skupina se dle vlastních slov s novými písněmi zaměřila na erotiku, což potvrzuje i název očekávaného alba Postelový scény. Dnes držitelé ceny Anděl 2007 v kategorii ska/reggae vyráží na t-music Sto Zvířat tour. Nové písně Erotickej Film, Přístav, Ikaros pro chudý a Víno s klokanem budou zařazeny do repertoáru koncertů k hitům jako Škola nebo Nikdy nic nebylo.

Produkčně největší tour v historii skupiny bude stylizována v duchu bijáku a filmového festivalu. Scéně bude dominovat velkoplošná obrazovka pro promítání speciálně připravených filmových projekcí a na návštěvníky čeká řada bonusů a překvapení. t-music Sto Zvířat tour začíná 18. listopadu v Českých Budějovicích a končí 28. v Plzni.

Pražská zastávka je naplánována do Velkého sálu Lucerny na úterý 25. listopadu, kde proběhne i oficiální křest digitálního maxisinglu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze