Jak nejúspěšnější český horolezec používá Galaxy S23 Ultra?

Jak nejúspěšnější český horolezec používá Galaxy S23 Ultra?
Fotografie: Mobil Pohotovost

Obdivuhodné a inspirující životní příběhy se nedějí jen tak náhodou. Vyrůstají z odvahy, vytrvalosti a neustálého hledání nových výzev. Své o tom ví nejúspěšnější český horolezec Radek Jaroš. Jeho životní příběh je důkazem toho, že odhodlání, touha po dobrodružství a neúnavná práce mohou člověka přivést na hranici nemožného.

“Když nejde o život, jde o h….”

Radek Jaroš věnuje celý svůj život horám a extrémním výzvám. Jeho píle a vášeň k dobrodružství ho dovedly k dosažení mnoha ohromujících úspěchů. Jako jeden z mála zdolal všech čtrnáct osmitisícovek a v roce 2014 získal ocenění Koruna Himaláje - trofej, kterou obdrželo pouze 15 lidí na světě za zdolání pověstné “čtrnáctky” bez využití kyslíkových přístrojů.

Radkovým aktuálním projektem je tzv. Koruna světa, jejímž cílem je stanout na nejvyšších vrcholech všech sedmi kontinentů. K dosažení této mety podle Reinholda Messnera mu zbývá poslední vrchol Oceánie - Puncak Jaya. I když podle seznamu zakladatele projektu, Američana Richarda Basse, již projekt dokončil. A to se zatím podařilo pouze dvěma lidem na celém světě.

Samsung

Nejúspěšnější český profesionální horolezec se specializuje nejen na expedice menších skupin, o svých cestách také přednáší, bloguje a je autorem mnoha publikací dokumentujících poutavé příběhy z expedic na nejvyšší a nejnáročnější vrcholy světa.

    Sny jsou od toho, aby se plnily

    Radek Jaroš nám připomíná, že nic není nemožné, pokud máme odvahu snít velké sny a neúnavně usilovat o jejich dosažení. V Mobil Pohotovosti jedeme na stejné vlně, a proto jsme nesmírně hrdí, že jsme se stali partnerem a zároveň i součástí Radkova dobrodružství. Společně jsme hledali způsob, jak zachytit a sdílet zážitky a nekonečnou krásu hor s celým světem, a proto jsme Radka vybavili na cesty tou nejlepší možnou technikou –⁠ prémiovým Samsungem Galaxy S23 Ultra.

    Vlajková loď Samsung Galaxy S23 Ultra disponuje špičkovými technologiemi pro fotografování a nahrávání videí v top kvalitě. Jeho výkonný fotoaparát, dlouhá výdrž baterie a odolnost v extrémních podmínkách jsou pro Radka Jaroše zcela klíčové. „Pořád jsem překvapený z té kvality a děkuji za to, že mě ukecali na největší model, místo menšího bráchy S23. Tyto fotky jsou důkaz, jak Samsung Galaxy S23 Ultra nádherně fotí!!! Neskutečný přiblížení,” pochvaluje si nového mazlíčka Radek Jaroš.

    Samsung Galaxy S23 se slevou 7 000 Kč

    Pokud přemýšlíte nad parádním Samsungem Galaxy S23 Ultra i vy, máte tento týden ideální příležitost pořídit jej absolutně nejvýhodněji. Nejen, že díky slevovému kódu “7dni” ušetříte až 4 tisíce, ale pokud navíc v Mobil Pohotovosti prodáte jakékoliv starší zařízení (telefon, tablet, chytré hodinky, herní konzoli), získáte při koupi Samsungu Galaxy S23 Ultra výkupní bonus v hodnotě až 3 tisíc korun. A sedmitisícová sleva se už pořádně vyplatí.

    A pokud se vám nechce platit celá částka najednou, můžete speciálně u Mobil Pohotovosti využít revoluční službu Koupíš, prodáš, splácíš, a rozdělit si tak sumu do absolutně nejnižších měsíčních splátek na trhu. V praxi to znamená, že například Galaxy S23 Ultra vás vyjde třeba jen na 454 Kč x 26 měsíců. K telefonu navíc získáte ten vůbec nejlepší dárek – prodlouženou 3letou záruku v hodnotě několika tisíc zcela zdarma.

    Fotogalerie Radka Jaroše. Fotografie byly zachyceny na Samsung Galaxy S23 Ultra