O2 zvýhodňuje tarify pro připojení tabletů a notebooků, nabídne i neomezená data

O2 zvýhodňuje tarify pro připojení tabletů a notebooků, nabídne i neomezená data
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Například u tarifu O2 Data+ Stříbrná dostanou zákazníci o 10 GB více dat a zaplatí o 100 korun méně než doposud
  • Kromě nových datových tarifů přidává O2 do nabídky i nová přenosná zařízení

O2 v posledních měsících zaznamenalo zvýšenou spotřebu dat v přenosných zařízeních díky jejich využití pro práci a výuku z domova. Oznamuje proto formou tiskové zprávy, že od července výrazně navyšuje data ve vylepšených tarifech O2 Data+ určených pro připojení tabletu nebo notebooku. Do nabídky zároveň zařazuje nová zařízení.


Práce a výuka na dálku v období koronavirové karantény zvýšily zájem zákazníků o tablety a notebooky a také datovou spotřebu v těchto zařízeních. Proto jsme se rozhodli rozšířit nabídku přenosných zařízení a navýšit datový objem v tarifech určených pro jejich připojení k internetu. Například v tarifu O2 Data+ Stříbrná najdou zákazníci o 10 GB více dat a zaplatí o 100 korun méně než doposud. Nových 30 GB dat měsíčně stačí i těm, kteří jsou k internetu připojeni denně,“ popisuje ředitelka mobilního segmentu v O2 Silvia Cieslarová.

o2 - tarify pro notebooky a tablety

Zákazníkům, kteří připojení využívají méně často, nabízí O2 tarif s 2 nebo 10 GB dat měsíčně. Pro náročnější uživatele naopak do nabídky nově zařazuje tarif s neomezenými daty.

o2 - tarify pro notebooky a tablety

Kromě nových datových tarifů přidává O2 do nabídky i nová přenosná zařízení – tablet Lenovo M10 Plus a notebooky Acer Aspire 1 a Aspire 3. Ta bude zákazníkům nabízet na splátky bez navýšení na dobu 36 měsíců i v kombinaci s datovým tarifem. Například Tablet Lenovo M10 s tarifem O2 Data+ Bronzová s 2 GB dat tak vyjde na 324 korun při převzetí zařízení a se splátkou 359 korun měsíčně.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze