O2 zavede možnost automatické obnovy datových balíčků, ceny klesnou

6

Náš nejstarší operátor O2 od poloviny května zavede možnost automatické obnovy vašeho datového balíčku. Nikdy tudíž nedojde ke snížení rychlosti po vyčerpání limitu. Automatická obnova bude navíc cenově zvýhodněna oproti jednorázové obnově.

Od poloviny května O2 zjednoduší obnovu objemu dat. Každý zákazník bude o blížícím se vyčerpání základního objemu dat v tarifu jako doposud informován pomocí SMS, nově si bude moct vybrat mezi jejich automatickou a jednorázovou obnovou. Každý zákazník si bude moct zvolit, zda využije automatickou obnovu bez omezení rychlosti připojení, či zda si nastavení jednoduše změní pomocí dvou kliků přímo z mobilu. V tom případě bude moct pokračovat tak, jak byl doposud zvyklý – buď využít jednorázový datový balíček, nebo být online se sníženou rychlostí připojení.

TIP! O2 sníží ceny roamingu a zavádí nový tarif FREE Evropa

Volitelná obnova objemu dat

tarif objem dat cena
FREE O2 60 50 MB 49 Kč
FREE O2 Plus 200 MB 99 Kč
FREE CZ 1,5 GB 149 Kč
FREE Evropa 3 GB 199 Kč
Kůl 200 MB 49 Kč
Kůl 1 GB 1 GB 99 Kč
Mobilní internet 1,5 GB 1,5 GB 149 Kč
Mobilní internet 5 GB 5 GB 249 Kč

V případě, že limit balíčku vždy přesáhnete a dokupujete si další data, vyplatí se zvolit automatickou obnovu, neboť data nad rámec budou v tomto případě levnější. Například při obnově 1,5 GB dat zákazník s tarifem FREE CZ zaplatíte 149 korun. 1 MB dat vás tak vyjde na necelých 10 haléřů. Nižší ceny se týkají také studentských tarifů, například u tarifu Kůl 1 GB za obnovu 1 GB dat zákazník zaplatí 99 Kč. V případě jednorázové obnovy by zákazník za 99 Kč získal pouze 500 MB.

Zdroje: o2.cz

Diskuze ke článku
Schimanski
Mam pocit ze v CR funguje O2 v uplne inom leveli.
V SR som bol zakaznikom rok,zobral O2 fer,fon.Za 10 mes.som vyplatil fon predcasne a chcel zobrat novy a pokracovat v pausali a???Predajcovia v O2 eshope mali zaujem a boli ustretovy aj na predajni,uplne strasne mi chceli vyhovet ale firma od ktorej beru fony a schvaluje predaj fonu povedala nie.Ziadne podlznosti,fon vyplateny v predstihu,ja som chcel,predajcovia chceli ale posledne slovo ma ta "firma".Vsetci prekvapeny sme pozerali a nevedeli prist na dovod.Denne je takto odmietnutych cca 40-60 ludi zo 100 .Potencionalnych zakaznikov O2.Takze takto nejak vizera O2 resp spolupraca O2 z firmou ktora pre nich schvaluje predaj fonov.Komedy a tragedy no.1.
:)
Jen malé doporučení: než zveřejníte článek, přečtěte si ještě jednou nadpis :)
radek
je to reklamní sdělení o2, stupidní nabídka, redaktoři papouškují co jim o2 nakuká, ceny klesnou? leda h0vn0
Pepan
U větších tarifu je to OK, 1,5 GB za 150 a zejména 5GB za 250 jsou obstojné nabídky. U menších je to bída ještě větší než VF. Takže malé tarify: příšerně ceny u obou, základní neomezené: lehká výhoda VF (1GB za 99), vysoké tarify O2 drtí VF.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze