Nokia opět vyprodala všechny tablety N1

Nokia včera spustila druhé kolo prodeje svého prvního Android tabletu a opět musí být nadmíru spokojená. Celá várka tabletů se prodala opět v rekordně krátkém čase od zahájení prodejů.

Původně vyšlo na tabletnet.cz, autor: Martin Straka

 

Tabletu se prodalo opět všech 20 000 kusů, které byly uvolněny do prodeje. Společnost se rozhodla své tablety podobně jako Xiaomi prodávat v určitých intervalech a v omezeném počtu. Podle všeho se spíše jedná o taktiku jak vzbudit zájem o tablet.

Nokia-N1-sold-out

Nokia N1 je hliníkový tablet, který nabídne 7,9palcový displej s technologií zero air gap pro minimální odlesky slunečních paprsků, čímž je výrazně vylepšena čitelnost na přímém slunci. Rozlišení displeje přitom činí luxusních 2 048 × 1 536 pixelů a ochranu obstarává krycí sklo Corning Gorilla Glass 3. Panel je pak typu IPS. Špičková je i další výbava – mezi ní patří čtyřjádrový procesor Intel Atom Z3580 na 64bitové platformě, který je doplňován 2 GB paměti RAM. Za zmínku stojí také zvuková složka, kterou obstarávají stereo reproduktory o celkovém výkonu 1 W s maximálně 10% zkreslením.

zdroj: GSMArena