Nokia N95 s 8GB pamětí: Zase se máme na co těšit

8

Podle oficiálních informací finská Nokia připravuje značné vylepšení na doposud vlajkové lodi modelu Nokie N95. Změny se událi ve zvětšení paměti ze 160MB rovnou na 8GB.(AKTUALIZOVÁNO: První živé fotografie!)

Čtvrtek 5.7.2007:

Předem, pokud by někdo čirou náhodou nevěděl s jakým telefonem máme tu čest, odkazuji na podrobné preview o Nokii N95.


Oficiální fotografie Nokie N95

Nokia N95 s obří 8GB pamětí - Vylepšujeme dokonalé

Všechno výborné se dá pořád zlepšovat. Tak této fráze se zřejmě finská Nokia nezalekla a svoji doposud vlajkovou loď, model N95, znatelně vylepšila. Původních 160MB vnitřní paměti nahradila rovnou obří 8GB pamětí, která je typu flash. Nejde tak v tomto případě o totožný druh paměti, který využívá například model N91 Music Edition, tedy pevný disk.


Model N95 s 8GB pamětí?

Ostatní věci naštěstí zůstaly na místě. Jde především o fotoaparát s rozlišením 5 Mpx, rychlé datové přenosy HSDPA, integrovaný GPS čip nebo také Wi-Fi. Operační systém Symbian je ve stejné verzi v9.2. Datum představení, ani jestli bude nová Nokia N95 zařazena do Music Edition stejně, jako je tomu u N91 s 8GB pamětí, v tuto chvíli není známo.


Oficiální fotografie Nokie N95

Nové černé provedení Nokie N95 má za úkol na první pohled rychle od sebe odlišit původní Nokii N95 a verzi N95 8GB.

Aktualizováno (9.6. 2007) - Přinášíme vám i živé fotografie:

Přinášíme vám první živé fotografie nové Nokie N95 s obří 8GB pamětí.


První živé fotografie Nokie N95 s 8GB pamětí

Líbila by se vám tato nová Nokie N95 v černém provedení a navíc s 8GB pamětí? Svoje názory můžete psát do diskuze přímo pod tímto článkem.

zdroj: www.slashphone.com, www.s60.cz, www.forum2.mobile-review.com

Diskuze ke článku
aikon (dříve anonym)
Ještě by to chtělo rychlejší HSDPA jako má Samsung F700 (až 7,3 Mbit/s), větší baterku a byl by to skutečný high-end! A ta černá je úžasná!
fanda
jasně, no...ta kapacita baterie u Nokie N95 je obzvlášť tragédie...na tom by měli začít pracovat...
swer
lenze s tou baterkou asi vela nokia nespravi..to je globalny problem..v dnesnej dobe vseobecne nie su lepsie baterky..v takejto velkosti...
George
Tragédie je především ta konstrukce kvůli které jsem celou slavnou N95 vracel-nemluvě o dalších věcech-fakt nedoporučuju hrůza-měl jsem dát na diskusní fora!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze