Nástupce Xiaomi Mi MIX potvrzen samotným CEO společnosti

Pokud se ohlédneme za rokem 2016, mnohým se jistě vybaví Xiaomi Mi MIX. Telefon, kterému se masověji podařilo zpropagovat čelní stranu s minimálními rámečky displeje. Společnost si toho je vědoma a již připravuje nástupce.

Xiaomi Mi MIX

Xiaomi Mi MIX byl představen až na sklonku loňského roku, avšak přesto se nesmazatelně zapsal do našich pamětí. Čínskému výrobci se podařilo vyrobit originální telefon, který může předurčovat směr, jímž se chytré telefony budou v letech následujících ubírat. Špičkově vybavené zařízení šokovalo využitím čelní plochy, které přesáhlo 83 %. K takto skvělé hodnotě se žádná současná konkurence ani nepřibližuje. Ačkoliv lze Mi MIX zakoupit i v České republice, v rozletu ho brzdí neúplná podpora sítí LTE.

TIP! Recenze Xiaomi Mi MIX – Zažijte budoucnost ještě dnes

Xiaomi Mi MIX

Čínský výrobce si je však vědom úspěchu svého modelu, který se stal populární napříč světovými trhy. V zákulisí tak již probíhají intenzivní práce na nástupci, kterému se prozatím přezdívá Mi MIX II. Vše potvrdil přímo CEO Xiaomi, Lei Jun. Na sociální síti oznámil, že se sešel s francouzským designérem Philippe Starckem, který mu ukázal koncept designu příští generace. Starck rovněž pracoval na aktuální (první) generaci. V tuto chvíli je tak vcelku pravděpodobné, že se pokračovatele dočkáme ještě v tomto roce. Xiaomi údajně pracuje také na možnosti využití celé čelní plochy pouze displejem.

Xiaomi Mi MIX – videopohled

Partnerem zpravodajství o Xiaomi je e-shop xm.cz

Zdroje: weibo.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze