Motorola oznamuje 50 milionů prodaných RAZRů

1

Motorola prodala již 50 milionů telefonů RAZR V3. Může za to především velmi atraktivní a neobvyklý design celého modelu.

Americká Motorola prodala již 50 milionů telefonů RAZR V3. Může za to především velmi atraktivní a neobvyklý design celého modelu, který se opravdu jen tak nevidí.

Obrovský úspěch RAZRu

Motorola z toho má obrovskou radost, což potvrzuje i tisková zpráva této společnosti, ve které nešetří superlativy (někdy chválí až moc). Je ale pravda, že něco jako je Motorola RAZR V3 tu nikdy předtím nebylo a že proto se těší takové oblibě.

"RAZR je ztělesněním naší filosofie. Je symbolem jednoty technologie a designu," uvedl Radek Vychytil, ředitel divize mobilních telefonů společnosti Motorola Česká republika. "Supertenký mobil znamenal revoluci v našem portfoliu a nyní se jen potvrzuje, že jsme zvolili správnou strategii."

Motorola RAZR V3 vstoupila na český trh v listopadu 2004. Tento model také přinesl 24% meziroční nárůst prodaných mobilů Motoroly, což je veliké číslo. Ve druhém čtvrtletí roku 2005 si tento model pořídilo pět milionů zákazníků. V dalším čtvrtletí se pak celosvětová prodejnost více než zdvojnásobila. Dosažení hranice 50 milionů prodaných kusů je tedy hodně výjmečná.

Diskuze ke článku
julujulu
no já se teda nedivim. Tenhle mobáč má i paris hilton tak si dejte voraz a kupte si ho já sama si ho pudu koupit!!! =D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze