Motorola Flipout: nová konstrukce a Android 2.1

Zdá se, že další sociálně-orientované smartphony s netradičním designem obracející se QWERTY klávesnice od Motoroly přicházejí. Po uspěšném přístroji Motorola Backflip nám americká společnost přináší telefon běžící na Androidu 2.1 s nejnovější nadstavbou MOTOBLUR UI 1.5 a opět s netradiční konstrukcí.

Zdá se, že BLACKFLIP se prodává opravdu dobře, protože v Motorole jsou na cestě k uvedení jiného podivného otočného-QWERTY zařízení. FLIPOUT ještě není oficiálně ohlášen, ale včerejší únik informací ukazuje zařízení s otočnou QWERTY klávesnicí, na které by se i přes nevelké rozměry mělo psát velmi pohodlně. Kromě všech obvyklých kláves je zde i směrový kříž známý jako D-pad. Zbytek specifikací mluví o 3 megapixelovém fotoaparátu od společnosti Kodak, 2,8 palcovém dotykovém displeji, který bude doufejme podporovat kapacitní technologii, silný 700 MHz procesor, doplněný o 256 MB RAM a 512 MB ROM.


První fotografie nového smartphonu

Dále nesmí chybět podpora paměťových karet microSD a standardní konektory 3,5 mm Jack a micro USB. Integrovány budou sociální služby jako je Facebook či Twitter. Pokročilejší možnosti bezdrátového připojení - Wi-Fi a 3G - nebudou podporovány, takže se budeme muset spokojit s poněkud starším duem 2G přenosů GPRS/EDGE. Android 2.1 bude posílen o nejnovější grafickou nástavbou MOTOBLUR UI ve verzi 1.5, kterou známe například z Motoroly Milestone. Motorola FLIPOUT je očekávána v polovině června. Bohužel se spekuluje o dostupnosti pouze na americkém, potažmo dokonce pouze na brazilském trhu. Doufáme, že telefon není určen pouze pro tamější trh, protože vypadá velmi zajímavě a cena by také nemusela být špatná.

zdroj: gsmarena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze