Motorola chystá ultralevný smartphone. Bude stejně povedený jako Moto G32?

2
Motorola chystá ultralevný smartphone. Bude stejně povedený jako Moto G32?
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Motorolu Moto E32 má pohánět procesor Unisoc
  • Velikost operační paměti činí 2 GB

Že ani velmi levné telefony nemusí být špatně vybavené dokázala Motorola se svým modelem Moto G32, který nás v recenzi zaujal povedeným 90Hz displejem, dlouhou výdrží, stereo reproduktory i slušně výkonným hardwarem. V podobném duchu by (doufejme) mohl zaujmout i připravovaný model Moto E32, který by měl být ještě levnější (Motorola Moto G32 je v současnosti k dostání již za necelé 4 tisíce korun). To se však odrazí také na výbavě, která má podle pricebaba.com čítat osmijádrový procesor Unisoc T606 v doprovodu 2 GB RAM. Chvályhodná je přítomnost nejnovějšího Androidu 13.

Motorola Moto G32 – videorecenze

Diskuze ke článku
Pc Wifi
Pc Wifi
G32 je HW ok, kolik by musela stat tato odnoz aby byla prodejna ? 2000 max ? Vyslovene me nadchnula kombinace UNIsoc a 2GB RAM, k tomu eMMC uloziste a mame tu trabanta s trvale zatazenou rucni brzdou. Dokud budou lidi kupovat takove sroty, bude je nekdo furt vyrabet.
Ben Ben
Ben Ben
Tak G32 vyskočila až po slevě. Za původních 6 a něco to byl průměrný telefon. Nicméně teď je to asi nejlepší volba kolem 4k.

Nicméně nevím co to dělá v článku s něčím, co bude mít Unisonic a 2GB RAM... to bude krám za jakoukoliv cenu. A 1500 asi stát nebude...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze