Mobilní telefony Aligator: perfektní pro seniory i mobilní začátečníky

Mobilní telefony Aligator: perfektní pro seniory i mobilní začátečníky
Fotografie: Mobil Pohotovost

Značka Aligator je známá tzv. seniorskými telefony. Ty jsou charakteristické většími tlačítky, která jsou spojena s lepší čitelností při horším zraku a snazším ovládáním. Mobil dále disponuje SOS tlačítkem, které jednoduše přivolá pomoc díky nouzové SMS. V Mobil Pohotovosti zakoupíte všechny zajímavé modely, které babičkám a dědečkům usnadní život i jim pomohou zůstat v kontaktu.

Všechny vybrané modely obsahují službu SOS Locator – funkci, která umožňuje snadno přivolat pomoc. Po stisku tlačítka telefon automaticky vytočí přednastavené telefonní číslo a zároveň odešle nouzovou SMS zprávu, která díky vestavenému satelitnímu GPS přijímači obsahuje i přesnou polohu telefonu. Příjemce zprávy si tak jedním kliknutím snadno zobrazí v mapě, kde se telefon nachází.

S5220 Senior je vybaven specifickým prostředím, které zásadně zjednodušuje používání dotykového telefonu. Smartphone navíc podporuje komunikátory WhatsApp, Messenger, Skype nebo Viber, takže budete vždy ve spojení. Model také zaujme velkým a kontrastním displejem.

Aligator S5520 Senior je k dispozici ve čtyřech barvách za 1 619 Kč.

Mobilní telefon Aligator SENIOR A900 je vybaven velkým a přehledným displejem, díky kterému jsou všechny položky v menu skvěle čitelné. Díky zabudovanému krokoměru se můžete držet ve formě a s pomocí nabíjecího stojánku bude telefon vždy připraven k užívání. Telefon také dokáže určit polohu s přesností na metry díky GPS.

Aligator - MP.cz

Aligator SENIOR A900 zakoupíte za 1 499 Kč.

Intuitivní a lehký model A670 Senior splňuje všechny předpoklady pro příjemné a jednoduché ovládání, takže je jeho používání snadné i pro úplné začátečníky. Velká tlačítka pomohou třeba při psaní SMS.

Aligator - MP.cz

Aligator SENIOR A670 pořídíte za 888 Kč.

Telefon Aligator SENIOR A321 má všechny potřebné funkce, které vám velmi ulehčí život. Nejen budík, kalkulačku a svítilnu, ale podporuje i hudební soubory a FM rádio. Výrazná, hmatem dobře rozlišitelná tlačítka, napomáhají v ovládání i osobám se sníženou pohyblivostí prstů. Základní paměť můžete rozšířit pomocí microSD karty.

Aligator - MP.cz

Aligator SENIOR A321 bude váš za 679 Kč.

Vybrané telefony zakoupíte v jedné z prodejen Mobil Pohotovosti, kde můžete navíc i stávající kousek prodat a získat tak lepší cenu nového modelu. Využít také můžete výhodnější cenu pojištění přístroje a dopravu zdarma od 500 Kč.