Magbine je kabel, kterým dobijete iPhony i telefony s Androidem

6

Ačkoliv jsme na tom dnes, co se týče nabíjecích kabelů mnohem lépe, než například v minulé dekádě, stále kýženou jednotnost kazí například Apple. Chytrým řešením by mohl být nabíjecí kabel Magbine, který je kompatibilní se všemi zařízeními. Současně je odolný, nezamotá se a jen tak jej neztratíte.

Magbine

V současnosti můžete potřebovat až tři různé nabíjecí kabely. Dosluhující konektor micro USB je stále na většině telefonů, avšak je postupně nahrazován oboustranným USB-C konektorem. Třetí verzí do party je konektor Lightning od Applu. Pokud byste chtěli mít vždy možnost nabít jakékoliv zařízení, museli byste s sebou nosit tři nabíjecí kabely. Nyní je však opravdu na místě použít minulý čas. Na crowdfoundingovém serveru indiegogo se objevil zajímavý kabel zvaný Magbine, který se může pyšnit tím, že je univerzální.

Magbine

Ano, jeho konektor pasuje do zařízení s Androidem, stejně tak do iPhonů od Applu. Samozřejmostí je také oboustrannost konektoru. Kromě toho se výrobce chlubí také velkou odolností kabelů či stylovým vzhledem. Nedojde ani ke všemi proklínanému zamotání kabelu. Za to bude uživatel vděčit nejen použitým materiálům, ale také magnetu na samotných konektorech. Snadno si obě koncovky připnete k sobě. Praktické pro časté přenášení.

Magbine

Vyzdvihováno je také pravostranné vedení kabelu od samotného konektoru, což se může hodit zejména při zapojení do telefonu, kdy kabel nebude tolik namáhaný. O něco méně praktické je to na opačné straně u USB-A konektoru v případě, že jej umístíte do koncovky nabíječky. Ty mohou mít vstup z boku a následně bude uživatel zápasit se zahnutým kabelem.

Nabíjecí kabel Magbine je také mnohem delší, než je dnes obvyklé. Celková délka dosahuje 120 centimetrů. Opět velká výhoda pro uživatele. Výrobce přímo udává, že Magbine je o 20 % delší než standardní nabíjecí kabel, který ke svým iPhonům dodává Apple.

Kampaň na serveru indiegogo je v plném proudu a ačkoliv do konce výběru peněz zbývá ještě 25 dnů, je cílová částka již dávno vybrána. Výrobce požadoval vybrání 10 tisíc dolarů. K 16. březnu se však vybralo již více než 24 tisíc dolarů. Pro první zákazníky vyjde jeden kus nabíjecího kabelu Magbine na 15 dolarů, přičemž vybrat si mohou mezi černou a červenou variantou. Běžná cena se má pohybovat kolem 25 dolarů. K prvním zájemcům se kabel Magbine dostane ještě během dubna.

Zdroje: indiegogo.com

Diskuze ke článku
ANO
Skoda, ze neumi nabijet 2x rychleji nez posledne slibovany kabel:o)
Jinak jen iphone a android, my s windows si musime "vystacit" s bezdratovou nabijeckou:o)))
Kazdopadne je vtipne jak si kazda kravina najde sveho kupce ..... uz jste snad videli nekoho, kdo by mel iphone a lagroid zaroven?:o)
Jirka
Takový kabel mám doma asi 3 roky. To zase někdo objevil Ameriku. Stačí si na Aliexpress dát lightning usb 2 in 1
Milan Kutaj
Milan Kutaj
A údaje o ploche prierezu vodiča sú kde?
Jaranan
Aby jste se nepo...ral...
Reklama? A jaká? Byla tam nějaká podrobná recenze? Nebo tahák na to proč kupovat? Marketingový tah na spotřebitele? Tuhle zprávu považuji za doporučení, to s reklamou nemá co dělat, takže jestli se Vám to milý pane nelíbí, tak to přeskočte, anebo neleze na internet, který je plný reklam a tentokrát těch pravých.


Mimochodem v Aliexpresu jsou také podobné kabely, jenže jako kombinace několik částí, což postrádá to kouzlo tohoto recenzovaného.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze