Lumia 535 uniká na kvalitních fotografiích (aktualizováno)

27

Jak Microsoft oznámil, u svých smartphonů již nebude používat značku Nokia, kterou má nahradit Microsoft. První telefon nesoucí označení Microsoft Lumia bude představen už 11. listopadu. Spekuluje se, že by mohlo jít o model 535, čemuž napovídá i únik velmi kvalitních snímků, jež si můžeme právě prohlédnout.

Aktualizováno 10. 11. 2014

Do oficiálního představení smartphonů Lumia pod značkou Microsoftu zbývají jen hodiny a úniky obrázků neustávají. Můžete si tak prohlédnout fotografický set modelu 535 v bílé barvě.

Microsoft Lumia 535.

Původní obsah z 8. 11. 2014

Z nich se můžete přesvědčit, že logo Microsoftu je viditelné na horní straně čela telefonu, stejně tak jako na zádech. Co se specifikací týče, jedná se prozatím o spekulace. Nejspíše ale půjde o přístroj nižší střední třídy, který bude mírně vybavenější variantou základního modelu 530, který jsme nedávno již testovali. Rozdílem ale má být výrazně větší pětipalcový displej s rozlišením 540 × 960, 1,2GHz procesor Snapdragon 200, 1 GB RAM a 8 GB vnitřního prostoru. Fotoaparát má disponovat rozlišením 5 Mpx, zatímco čelní kamera jen 0,3 Mpx. Telefon by měl být vybaven sloty pro dvě SIM karty.

Smartphone s logem Microsoftu – Lumia 535

Podle všeho se bude nabízet množství barevných variací. Jejich cena stejně jako dostupnost bude nejspíše odhalena během oficiálního oznámení v úterý.

Zdroje: phonearena.com, tieba.baidu.com, wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
Lukáš
Ten zadní plast vypadá hrozně a rozlišení taky žádná sláva na 5" minimálně HD
David
Tak ten se mi zatim zamlouva :-) Ted bude hoooodne rozhodovat cena. Aby to zase nepokazily vysokou cenou. Jinak by mohli byt hezke Vanoce s prvnim MS Lumia :-)
Mno
MS by sa mal zamerať na hi-end a nevydávať takéto mrdky, ktoré mu neprinesú ani prestíž, ani zisk. Od Lumie 920 nepriniesli žiadny "WOW produkt" ...
Jeroyy
Mě osobně se logo Microsoftu na telefonech vůbec nelíbí... Doufám že mě donutí změnit názor :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze