LG Optimus LTE2 odhalen: obr se 2 GB RAM

2

Zatímco je veškerá pozornost upřena čerstvě odhalenému nástupci řady Samsung Galaxy S, z pozadí začínají vyplouvat neméně překvapivé novinky. O velký rozruch se postaral výrobce LG, který poprvé ukázal model Optimus LTE2 s některými unikátními specifikacemi. Co takhle 2 GB operační paměti a TrueHD IPS displej?

Vezmeme to postupně. LG Optimus LTE2 se jako první smartphone na světě bude moci honosit operační pamětí o velikosti 2 GB. To v zásadě znamená, že se nemusíte starat o to, kolik aplikací vám běží na pozadí a systém bude takřka za každé situace rychlý a svižný. Zvýšená paměť pomůže v mnoha oblastech a jedná se o jeden z nejjednodušších způsobů, jak zrychlit systém a jeho reakce.

Mnoho jiných specifikací zatím známo není, ví se však, že by Optimus LTE2 měl přinést velký (větší něž 4 palce) IPS displej s technologií TrueHD, tedy úplnou RGB matricí, na rozdíl od nového Galaxy S III. Chybět nebude ani Android 4.0 Ice Cream Sandwich a obří baterie o kapacitě 2150 mAh, která by měla pomoci udržet telefon naživu dlouhou dobu a přinese až 40% zvýšení výdrže oproti předchůdci. Vevnitř bychom měli najít také čipset Qualcomm Snapdragon S4 a jak již název napovídá, nechybí ani LTE. Menším bonusem pak bude bezdrátové indukční nabíjení, které nabízí i korejský konkurent Galaxy S III.

Přístroj v celé své kráse a nabíjecí podložka.

LG Optimus LTE2 je v současné době připravován pouze pro korejský trh. Jsme si ale téměř jisti, že si výrobce podobný výrobek nenechá dlouho pro domácí trh a brzy po začátku prodeje jej rozšíří v této či pozměněné podobě do světa. Vydání se očekává již na polovinu května, více informací tak dorazí co nevidět.

Zdroje: lgnewsroom.co, phonearena.com

Diskuze ke článku
blue.sun
LG, vyloženě nápadité kvádry...
black.hole
2GB RAM je super napad, to ocenuju, melo by se tim inspirovat vice vyrobcu mobilu, protoze 1GB potazmo 512MB je desne, mame moderni telefony a pritom umi jen par aplikaci na pozadi... Pfff. Des. Snad se to dostane k nam a inspiruje to dalsi k podobnym krokum.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze