LG KE990 Viewty: bez 3G, zato s krytkou fotoaparátu

5

Korejský výrobce LG se rozhodl, že bude nabízet na některých trzích, kde chybí pokrytí sítí 3. generace, obměněnou variantu špičkového modelu KU990 Viewty. Ta sice přijde bez podpory 3G, ale zato potěší posuvnou krytkou fotoaparátu.

LG KE990 Viewty je nová varianta známějšího modelu LG KU990 Viewty. Kromě absence 3G a nově přítomnosti krytky fotoaparátu se v ničem od sebe neliší. Nechybí tedy dotykový TFT displej s rozlišením 240 x 400 px a úhlopříčkou 3 palce, EDGE nebo 5 Mpx fotoaparát s možností nahrávat video v maximálním rozlišení VGA či QVGA se 120 snímky/s. Novinka bude taktéž nabízena ve dvou barevných provedení, černém a stříbrném. Objevit by se měla také varianta s označením KU990R, která poskytne jak 3G, tak i krytku fotoaparátu.


Oficiální fotografie - LG KE990 Viewty

zdroj: gsmarena.com

Diskuze ke článku
kokos
cus nevite nekdo?? jestli se u nas bude prodavat a kdyz tak kdy mobil LG KU990R Viewty??pls?
Luboš Srb
Luboš Srb
Dobrý den, konkrétní informace prozatím nemáme, ale moc nadějně to nevypadá. Odhaduji, že se LG KU990R Viewty dočkají pouze obyvatelé v Asii.
Studne
Ja jsem si objednal LG KU990 na ceskem internetu a prisla mne verze KU990R (odhaduji podle krabicky) - s krytkou objektivu.
Studne
verzi KE990 chybi take cocka na predni strane - vpravo nad displejem pro videohovory.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze