iOS 14 umožní částečně používat i aplikace, které v iPhonu nejsou nainstalované

7
iOS 14 umožní částečně používat i aplikace, které v iPhonu nejsou nainstalované
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Uživatelé budou moci interagovat s obsahem vybraných aplikací skrze plovoucí okno
  • Android již podobnou funkci obsahuje

Podle informací 9to5Mac pracuje Apple na vývoji nové funkce, která umožní částečně využívat funkcionalitu některých aplikací i přesto, že v zařízení nejsou nainstalované.

Analýza kódu rané verze iOS 14 poukazuje na nové API označené jako „Clips“, které by uživatelům umožnilo naskenovat QR kód odkazující na aplikaci a následně interagovat s obsahem v aplikaci skrze plovoucí okno. Uživatel by měl pochopitelně možnost si stáhnout plnou verzi, případně ji otevřít, pokud se v telefonu již nachází. Android již podobnou funkcí disponuje, nazývá ji „Slices“.

Diskuze ke článku
Kumaong
u nas fefečetka my mala skryta kamera vsude, u pod stolem, my fás videla na kazdy krok, kto kradla nase sazoba nudle a neplatila, felky bratr vas vidět na každy krok , vy mit kamera v nudla od nas a my fas videla na každá krok, kto neplatila a vzala rouška sadarmo
Kumaong
prijd u nas ku nam fefečetka, my šejcila na e- jing displeja, měl i koberec i ejíng displayje, felké bochtaství nakupítě ... mohla i zasrat u nas mít odfetrani prdu
Sam
Mám otázku pro majitele iphonů: lze z iphonu tisknout přes wifi na bezdrátové tiskárně? Klasicky třeba pdfko, poslat do tiskárny a vytisknout.
St
Není to náhodou něco co Android už umí celou řádku let?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze