iGET GBV6100: telefon s odolností vojáka

iGET GBV6100: telefon s odolností vojáka

Bojíte se, že upustíte telefon a hned vám praskne displej? Hledáte přístroj, který se nezalekne vody, prachu a vysokých teplot? Pokud jsou vaše odpovědi ano, čtěte dál! Máme pro vás tip na smartphone, u kterého poškození jen tak nehrozí.

Vojenský standard v odolnosti

Doba je uspěchaná a lehce se vám může stát, že vám telefon upadne nebo do vás někdo strčí v přeplněné tramvaji nebo autobusu. Výměna displeje se následně pěkně prodraží, nedej bože, když vám odejde nějaká součástka uvnitř přístroje.

iGET GBV6100

iGET Blackview GBV6100 působí díky zrcadlovému designu elegantně, střepů se ovšem bát nemusíte. Odolné sklo Corning Gorilla Glass chrání telefon proti poškrábání z přední i ze zadní strany. Můžete si tak plně užívat 6,88'' HD IPS displej bez strachu z poškrábání.

iGET GBV6100

Parádní výdrž, bezproblémový chod

Vyrazte na cesty a mějte jistotu, že energie vám nedojde. Baterie s velkou kapacitou 5 580 mAh potěší i ty nejnáročnější uživatele. Energie budete mít tolik, že svým telefonem můžete nabíjet i ostatní zařízení.

iGET GBV6100

Rychlý a plynulý výkon zajistí čtyřjádrový procesor a díky 3 GB RAM operační paměti nemusíte mít obavy, že by se smartphone sekal při spuštění i více aplikací najednou. K dispozici máte 16 GB interní paměti, kterou můžete samozřejmě navýšit paměťovou kartou.

iGET GBV6100

Operační systém Android 9.0 s umělou inteligencí je základem pro hladké fungování všech úkonů. Mobilní telefon disponuje také Wi-Fi připojením na 2.4 GHz a nejnovějším Bluetooth ve verzi 5.0.

Krásné fotky ve dne, v noci i pod vodou

Duální zadní fotoaparát s umělou inteligencí si poradí s pořízením pěkného snímku i v horších světelných podmínkách a díky odolnosti telefonu dokonce i pod vodou. Se speciálním podvodním režimem tak můžete bez obav fotit na divoké vodě i při potápění. S režimem Beauty proměníte svá selfie v dokonalost.

iGET GBV6100

Přesnost, se kterou se neztratíte

Se čtyřmi navigačními systémy se neztratíte. Díky vzájemné kombinaci signálů je určení polohy i navigace daleko přesnější a spolehlivější, což pomůže například uprostřed lesa, kde běžný signál nenajdete.

Na nákupy jen s telefonem

Díky technologii NFC a podpoře Google Pay už nemusíte mít u sebe žádnou platební kartu, ani lítačku, nebo vstupní kartu do práce. Prostě jen přiložíte telefon a vše je zařízeno. Bezpečně a rychle.

iGET GBV6100

Sečteno, podtrženo

Telefon s cenovkou 5 990 Kč je nabitý nejužitečnějšími vlastnostmi a díky své odolnosti potěší především uživatele, kteří mají rádi dobrodružství a nové výzvy. Zaujme také velká výdrž baterie, prémiové funkce GPS a kvalitní fotoaparát.

iGET GBV6100

Pokud vás iGET BLACKVIEW GBV6100 zaujal, pořídíte ho zde.