Huawei P8 na MWC nebude, představen má být v dubnu

2

Jak se blíží každoroční barcelonský kongres MWC, pomalu začínají unikat informace, co všechno by na něm mohlo být představeno. V tomto případě jde však o opak – na novou vlajkovou loď od Huawei budeme muset čekat ještě o měsíc déle. Zároveň s tím unikly podrobnosti o hardwarové výbavě tohoto kousku.

Displej bude mít rozlišení 1 920 × 1 080 bodů, tedy FullHD. Jako procesor je přítomný osmijádrový Kirin 930, který doplňují 3 GB RAM a 32 GB vnitřní paměti. Zatím nepotvrzenou částí výbavy je čtečka otisků prstů. Už nyní je však jisté, že telefon bude vyroben z kovu. Společně s výbavou byla odtajněna také cena, a to 483 dolarů, což je po přepočtu a připočtení daně asi 14 tisíc korun.

Huawei P8

Společně s těmito údaji je také jasné, že přístroj se oficiálně neukáže na březnovém MWC, ale až o měsíc později na separátní akci. Je to pomalu už tradice, už model P7 byl totiž odhalen v květnu v Paříži.

Naopak na MWC se představí vlajkové modely Samsung Galaxy S6 a HTC One (M9). LG G4 však ne, LG si rovněž svoje odhalení užije separátně.

Zdroje: phonearena.com, dospy.com

Diskuze ke článku
Joyster
Škoda len tej chabej soft podpory, ktorá sa stále nemení to je jediná chyba ktorá ma odrádza od tejto značky , všetko ostatné je viac ako konkurencie schopné plus pomer cena výkon je fakt paráda , P8 bude isto skvelá mašinka ,hádam dobudúcna tú podporu napravia ...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze