HTC Incredible S nově také i v červené variantě

Nové HTC Incredible S pro vás začínáme v redakci pomalu testovat. Kromě standardní barevné varianty výrobce nezahálel a připravil i další variantu, tentokrát červenou, která vypadá velmi dobře. Novinka se může pochlubit 8 MPx fotoaparátem, 1 GHz procesorem nebo 4" Super LCD displejem.

Nová barevná varianta v červeném podání byla spatřena u dánského internetového prodejce. V současné době není skladem, ale lze očekávat, že v příštích týdnech dojde k jeho naskladnění. Určitě se jedná o zajímavou alternativu, ke standardní černé variantě tohoto HTC, především ženské pohlaví si tuto barvu zamiluje.

Novinka je alternativou k současnému modelu Desire HD, kde bude sekundovat jeho funkční výbavě. Nabídne o něco menší dotykový displej 4" s technologií Super LCD a kapacitní vrstvou s rozlišením 480 x 800 bodů. Tlačítka nacházející se pod displejem nebudou mechanická, nýbrž kapacitní. Jejich popisky se také dokáží otáčet. Útlé tělo v sobě skrývá 1 GHz procesor typu Qualcomm 8255 a paměť RAM 768 MB. Na zadní straně nalezneme 8 MPx fotoaparát a přední strana nabídne fotoaparát o rozlišení 1,3 MPx, sloužící pro videohovory. Platformu zde tvoří Android ve verzi 2.2 s pozdějším příslibem na 2.3 Gingerbread.

HTC Incredible S

Čtěte: HTC Incredible S: neuvěřitelný Android?

Zdroje: ubergizmo.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze