HTC chystá levnější verzi Desiru 820: známe parametry

Je tomu teprve pár dní, co HTC představilo nové HTC Desire 820 a už nyní unikají informace o tom, že tchajwanská společnost připravuje levnější a méně výkonnou verzi tohoto nového telefonu. O výbavě se toho moc neví, ale úhlopříčka displeje by měla zůstat stejná.

Láká vás kategorie tabletofonů, ale nechcete utrácet za telefon zbytečně moc peněž? Poté vás určitě potěší to, že HTC Desire 820 se dočká levnější varianty, která má sice být méně výkonná, ale stejně tak má klesnout právě i cena. Co se pravděpodobně nezmění je velikost displeje a form factor telefonu, takže si budete moct koupit levnější „820ku“, pokud se vám 8 500 korun za současný model zdá moc.

Tip: Nová HTC živě z Berlína: Desire 820 a Desire 510 (video)

Specifikace levnějšího modelu

O specifikacích se toho ví celkem dost, a tak vám můžeme říct, že telefon poběží na Androidu 4.4, bude mít čipset od Qualcommu se čtyřjádrovým procesorem na frekvenci 1,2 GHz, 1 GB RAM a 16 gigabajtů interní paměti s možností rozšířit ji o dalších 128 GB pomocí microSDXC karet. Přední fotoaparát dostane 5Mpx čip, oproti osmi megapixelům na „velkém“ modelu. Zatím není známý název telefonu, dostupnost nebo cena, takže si budeme na další informace počkat.

Zdroje: phonearena.com, hk-android.info, gsmdome.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze