Hlasujte pro nejlepší smartphone roku 2020 a získejte zvýhodnění na jeho nákup

Anketa
Hlasujte pro nejlepší smartphone roku 2020 a získejte zvýhodnění na jeho nákup
Fotografie: mobilenet.cz
  • Hlasujte v naší anketě o nejlepší smartphone za rok 2020
  • Díky Mobil Pohotovosti jeden vylosovaný získá zvýhodnění až 8 000 Kč
  • Hlasování skončí 15. února

Rok 2020 byl i přes různé peripetie poměrně bohatý na mobilní novinky. A hodně z nich nás, i vás, také zaujalo. V dnešní velké anketě můžete dát hlas tomu, podle vás, nejlepšímu smartphonu roku 2020. Váš názor je pro nás velice důležitý, a proto si jeden z vás odnese zvýhodnění na nákup tohoto kousku ve výši až 8 tisíc korun. A to už je slušná motivace za vaši nominaci, co myslíte?

Nominované telefony

I když by si pozornost vysloužilo více kousků, za redakci mobilenet.cz jsme nominovali následující mobily:

Nominace je tedy jasná, ovšem je pouze a jen na vás, čtenářích mobilenet.cz, koho určíte za vítěze. Na hlasování máte několik týdnů, protože jej ukončíme až 15. února. Asi vás zajímá, jakým stylem budete moci uplatnit zvýhodnění v případě, že se ankety zúčastníte a budete vylosováni. Je to snadné.

Zvýhodnění pro jednoho z vás

Pokud vylosujeme právě vás, nabídneme vám zvýhodnění ve výši až 8 tisíc korun na vámi zvolený telefon v případě, že si zároveň necháte vykoupit vaše staré zařízení, bez ohledu na jeho výkupní cenu.

Hlasování

Pokud se vám formulář nezobrazuje, využijete následující odkaz!

Příklad uplatnění

Hlasovat budete pro Sony Xperii 1 II v hodnotě 29 990 Kč. Necháte si vykoupit Xperii 10 v kategorii A (jako nové) a dostanete 2 590 Kč, jako zvýhodnění poté až 8 000 Kč za účast v naší anketě. Nová Xperia 1 II vás tedy vyjde na 19 400 Kč (29 990 - 2 590 - 8 000 Kč). Pokud cena nového telefonu nebude dosahovat této výše (Realme 7 5G), bude zvýhodnění nižší, ovšem telefon dostanete zdarma (bez nároku na doplatek rozdílu).

Podmínkou je výkup vašeho stávajícího zařízení, cenu odkupu si ověříte on-line na stránkách MP.cz. Výjimka platí v případě Xiaomi Mi 10 Pro, LG Wing a Huawei Mate 40 Pro. Zde budete moci aplikovat zvýhodnění až 8 000 Kč na jiný nominovaný telefon.

Ať vám už žádná novinka neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!