Herní smartphone Black Shark kolem dokola za 4 vteřiny

2× aktualizováno
4
Herní smartphone Black Shark kolem dokola za 4 vteřiny
  • Tajné zařízení s přezdívkou Black Shark nabídne Snapdragon 845 a 8GB operační paměť
  • Speciální chlazení má zajistit ještě vyšší výkon
  • K představení by mělo dojít v dubnu

Aktualizováno 13. 4. 2018

Dnes získáváme první možnost se na zařízení zvané Black Shark podívat kolem dokola. Stalo se tak prostřednictvím skutečně krátkého videa, na kterém je však telefon ukázán ze všech stran. Na detaily není příliš času, a tak lze říci alespoň to, že zařízení působí vcelku mohutným dojmem. Můžeme jej přičítat případnému speciálnímu chlazení a pro aktivní hraní se jistě hodí, že bude telefon možné pohodlně držet.

Aktualizováno 9. 4. 2018

Další herní telefon je skutečně na obzoru a ačkoliv zřejmě neponese logo Xiaomi, vzejde ze spolupráce obou společností. Nyní se objevuje první oficiální teaser lákající právě na smartphone Black Shark. Spatřit můžeme část obrysu zařízení, které bude oblé s vypínacím tlačítkem po pravém boku. Black Shark má konkurovat Razeru Phonu a kromě výkonného hardwaru nabídne displej se 120 Hz a podporou HDR. Současně jsme se dozvěděli, že k představení pravděpodobně dojde 13. dubna v Pekingu.

Black Shark

Původní informace z 16. 3. 2018

Nejnovější spekulace naznačují, že čínské Xiaomi chystá nekompromisní zařízení cílené na náročné hráče mobilních her. Skrze Geekbench unikly informace o modelu Blackshark SKR-A0. Základem hardwaru má být procesor Qualcomm Snapdragon 845 a 8GB operační paměť. Výsledky v benchmarku jsou však přesto vyšší, než bychom očekávali. Důvodem má být přepracovaná forma chlazení procesoru a grafické akcelerace, která umožní ze současného hardwaru dostat ještě vyšší výkon.

Xiaomi Blackshark

Další informace o možném herním Xiaomi, potencionálním konkurentovi pro již existující Razer Phone, odhalilo AnTuTu. V něm vidíme rozlišení displeje 2 160 × 1080 pixelů. Je zřejmé, že Xiaomi zůstane věrné nižšímu rozlišení, které by mohlo pozitivně prospět nejen výkonu, ale i náročnosti na baterii. Není překvapením, že testy probíhaly s operačním systémem Android 8.0 Oreo. V tuto chvíli není známo více podrobností.

Partnerem zpravodajství o Xiaomi je společnost Witty Trade s.r.o., provozující webové stránky Xiaomi-Czech.cz.

Zdroj: browser.geekbench.com, gsmarena.com, playfuldroid.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Offečka Jablečna
Lagshark :D
Petr
To pisete ted par hodin po oficialnim predstaveni ? :/
Areon
Je zajímavé, že video trvá 3s což je v youtube přehrávači 0:03 a když si všimnete hodin na telefonu ve videu ukazují 00:03 :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze