Do ČR vstupuje další autorizovaný prodejce čínské značky Xiaomi

6
Do ČR vstupuje další autorizovaný prodejce čínské značky Xiaomi
  • Do České republiky vstupuje nový autorizovaný distributor Xiaomi
  • Společnost eD' system navázala partnerství s dodavatelem Seymoore Trade
  • Výhodu lze shledat v servisním středisku v ČR, a to skrze VSP DATA

Na tuzemský trh se dostává nový autorizovaný prodejce čínské značky Xiaomi – společnost eD' system Czech v návaznosti na autorizovaného dodavatele Seymoore Trade. Tato společnost získala od Xiaomi certifikaci na základě vysokých prodejů, aktuálně se tak jedná o již druhého autorizovaného prodejce v České republice. eD' system Czech prozatím neplánuje výstavbu specializovaných prodejen, zájemci se však kromě on-line objednávek skrze partnery mohou těšit také na prodejní místa, tzv. Xiaomi Island, které vzniknou u vybraných prodejců elektroniky.

Produktový web společnosti eD' system Czech zájemci naleznou na stránkách Xiaomi-Czech.cz, na tuzemský trh bude distribuovat pouze zařízení certifikovaná, tedy globální verze. Ne všechny smartphony z globální verze však nutně musí nabídnout tolik důležitý Band 20 (LTE pásmo 800 MHz), většina telefonů z nabídky však i tímto pásmem disponuje.

XiaomiCzech

„Zákazníci díky tomu získávají kompletní nabídku produktů, která obsahuje chytré telefony, chytrou elektroniku a příslušenství.“ uvedl ředitel nákupu eD´system Czech Petr Slouka s tím, že kromě dostupnosti všech nabízených produktů mohou zákazníci počítat také s kompletní záruční a pozáruční podporou.

Pokud vás zajímá, jak bude nový autorizovaný dodavatel řešit servisní případy, máme pro vás odpověď. Namísto zasílání produktů do zahraničí bude možné vyřídit reklamaci skrze společnost VSP DATA s. r. o., která se bude o reklamované produkty starat.

Mezi dodávanými modely se objeví například Redmi 4X, Redmi 4A, Mi MAX 2, Mi 6 a během následujících týdnů také nové Xiaomi Mi MIX 2.

Diskuze ke článku
Daniel Moulis
Daniel Moulis
Správně je to VSP data, nikoliv VPS data :)
Češtin
Od žádné firmy, která má v názvu CZECH (Čech, český) v domnění, že se jedná o anglické označení našeho státu, bych si nic nekoupil.
Václav Mach
Václav Mach
Naposledy upraveno: 19. 9. 2017 22:50
Jsem rád že servis bude zajišťovat kvalifikovaná firma VSP Data, ne jako Beryko.cz. Ale jinak se obávám že se bude jednat jen o dalšího „autorizovaného přeprodejce”, nikoliv plné zastoupení výrobce. Stále bez češtiny na oficiálních webových stránkách výrobce, bez češtiny v programu pro správu telefonu Mi PC Suite a bez lokální podpory, tu bude mít stále na bedrech fanouškovské fórum miuios.cz. Prosím, může o tom redakce zjistit více?
Markéta
V článku máte nepřesnost... Produktový web Xiaomi-Czech.cz nepatří eD, ale jde o stránky Seymoor Trade

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze