Ceny tabletů Asus s Windows 8 budou začínat na 599 dolarech

Na internetu se objevila fotografie, která nám poskytuje informace o tom, za kolik se budou jednotlivé modely zařízení ASUS s Windows 8 prodávat. Pojďme se na ně podívat.

Původně vyšlo na tabletnet.cz, autor: Marek Vacovský



Na konci října,tzn. téměř za měsíc, do hry vkročí nový operační systém Windows 8 uzpůsobený pro ovládání dotykem a s ním lavina tabletů běžích právě na tomto operačním systému. Mezitím unikly informace o prodejní ceně tabletů Asus, které jsou jednimi z nejvíce očekávaných zařízení s novým operačním systémem.

TIP: Asus představil tablety s Windows 8 - Vivo Tab a Vivo Tab RT

Nejlevnější tablet bude samozřejmě ten s Windows RT, Asus RT Vivo Tab (TF600T). Cena tohoto modelu bude začínat od 599 dolarů (za příplatek 199 dolarů si můžete dokoupit dokovací stanici). Tablet nabízí 10,1-palcový IPS + displej a čtyřjádrovou Tegru 3.

Model s plnohodnotnými Windows 8 bude stát o 200 dolarů více - Asus Vivo Tab (TF810C) vkročí na trh s cenou od 799 dolarů, stejně jako v případě jeho bratra s operačním systémem Windows 8 RT, můžete dokoupit za 199 dolarů přídavnou klávesnici ve formě docku. Přístroj je vybaven Super IPS + displejem o úhlopříčce 11,6 " a procesorem Intel Atom Z2760.

Posledním a zároveň nejdražším zařízením je tablet s neobvyklým designem Asus Taichi. Jeho cena je 1299 dolarů. Zařízení může být využíváno jako notebook, tablet či monitor. Zařízení je vybaveno IPS obrazovkou s úhlopříčkou displeje 11,6 "a rozlišením 1920 x 1080 pixelů.

Zdroj: Tabletowo