Ceny Samsung Galaxy S5 v e-shopech se pomalu odhalují

30

Na MWC 2014 v Barceloně byla představena vlajková loď výrobce Samsung, očekávaný Samsung Galaxy S5. Na trhu by se měl tento smartphone objevit již v první polovině dubna. Za jakou cenu můžeme smartphone nalézt v českých e-shopech, které se připravují na předprodej?

Mobilní svět byl na Mobile World Congress 2014 v Barceloně obohacen o nový top smartphone Samsung Galaxy S5. Model Samsung Galaxy S5 přichází s větším 5,1palcovým FullHD displejem, čtyřjádrovým procesorem taktovaným na 2,5 GHz, senzorem otisků prstů, voděodolným tělem, měřičem tepu či 16Mpx fotoaparátem. Každého potencionálního uživatele bude zajímat prodejní cena především v českých e-shopech.

Čtěte: Samsung Galaxy S5 oficiálně: 5,1palcový displej a voděodolnost

Samsung Galaxy S5: oficiální fotografie

Již v těchto dnech lze na několika českých e-shopech nalézt ceny tohoto multimediálního smartphonu. Internetový obchod alza.cz zatím sice telefon nenabízí ani v předprodeji, ale cenu prozatím stanovil na 19 490 Kč s očekávaným datem prodeje v dubnu. Internetový obchod t.s.bohemia již přijímá předobjednávky a nastavuje cenu na 19 500 Kč s 32GB paměťovou kartou za 1 Kč. Internetový obchod mironet.cz na svých stránkách přichází s cenou 18 999 Kč. Je třeba ale upozornit na skutečnost, že reálné uvedení telefonu na trh s cenou telefonu určitě pohne a nelze tak tyto ceny považovat za finální.

Čtěte: Samsung Galaxy S5 pod drobnohledem: podrobné video a první dojmy

Samsung Galaxy S5 na veletrhu MWC 2014

Nezávazné předobjednávky lze učinit i na oficiálním e-shopu Samsung, kde si můžete zajistit první místa v pořadníku a být tak mezi prvními, ke komu nový Samsung Galaxy S5 dorazí. Na stránkách ovšem prozatím není žádná zmínka o prodejní ceně.

Diskuze ke článku
Lopez
Za přidanou hodnotu v podobě snímače tepové frekvence a snímače otisku prstů se prostě musí tvrdě připlatit. Zdravotní pojišťovny to neproplácejí....:)
Patrik
JESTLI TO TAK PŮJDE DÁL, TAK SI ZA CHVILKU NA TY TELEFONY BUDEM MUSET BRAT HYPOTÉKU.
Příští rok totiž Samsung příjde s Galaxy s6 a pošle nám ho sem pěkně za pětadvacet klacků.
To si radši koupím z neofiko distribuce s4 nebo G2 za 10 000Kč. A "malá" pěkně domů ;-)
Romik
To se na mě nezlobte,ale cena okolo 9000kc je tak akorát co si tenhle mobil zaslouží.A i to je možná hodně.
Lukáš
Taková S4 bude jednoznačně lepší volbou vzhledem k nepatrným rozdílům a prakticky stejné užitné hodnotě.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze