Asus MeMO Pad HD 7 dostává Android 4.2.2 Jelly Bean

Dnešek je z hlediska aktualizací poměrně zajímavý den. Poté, co jsme vás informovali o skutečnosti, že Samsung vypouští Android 4.2.2 Jelly Bean pro Wi-Fi verzi tabletu Galaxy Note 8.0, se ozval i Asus, který aktualizuje low-end model Asus MeMo Pad HD 7 též do Androidu 4.2.2 Jelly Bean.

Původně vyšlo na tabletnet.cz, autor: Marek Vacovský


V současné chvíli není známo, jaké změny s sebou pro MeMO Pad HD 7 přináší Android ve verzi 4.2.2 Jelly Bean, ovšem první uživatelé, kteří aktualizaci již provedli, zmiňují, že aktualizace zabere přibližně 120 MB místa a její hlavní inovací je možnost vytváření více uživatelských účtů na jednom zařízení, kterou MeMO Pad 7 HD dříve nepodporoval.

asus-memo-pad-hd-7-android-4.2.2-updates

TIP: Recenze Asus MeMo Pad HD 7: malý-levný šikula

Vylepšení se dočkala také klávesnice a celkový chod systému by měl být o poznání rychlejší. Samozřejmostí je oprava drobných chyb a bezpečnostních mezer. Jako první se Android 4.2.2 Jelly Bean dostal k majitelům Asusu MeMO Pad HD 7 v Německu. Do České republiky a na Slovensko by se tak měl dostat snad co nejdříve.

Asus MeMO Pad HD 7 se v současné době prodává za cenu okolo 4 000 Kč, respektive 150 euro. V současné době nevíme, zda je aktualizace dostupná i uživatelům tabletu v České republice a na Slovensku. Co váš MeMO Pad HD 7, těší už se z aktualizace?

Zdroj: Tabtech