Acer Iconia Tab A110 v prodeji - 230 dolarů za 8 GB variantu

Regály obchodů v USA dnešním dnem zaplavily tablety Iconia Tab A110 od tchajwanského Aceru, které mají za úkol poprat se o přízeň zákazníků s tablety od Applu, Googlu i Amazonu.

Původně vyšlo na tabletnet.cz, autor: Marek Vacovský



O tomto konkurentovi pro všechny 7 palcové tablety jsme Vás již několikrát informovali a to hlavně kvůli skvělému poměru cena/výkon, který tento tablet bezesporu nabízí. Oficiální cena 230 dolarů, kterou Acer nastavil je velmi zajímavá, ale i přesto to bude mít Iconia Tab A110 velmi, ale velmi těžké, neboť mezi jeho hlavní rivaly patří iPad mini, Nexus 7 či Kindle Fire HD.

O technických specfikacích Iconia Tabu A110 jsme již několikrát hovořili, ale nebude na škodu si je osvěžit ještě jednou. Tablet nabízí v základní výbavě 7 palcový displej s rozlišením 1 024 x 800 pixelů, čtyřjádrový procesor nVidia Tegra 3 taktovaný na 1,2 GHz, 1 GB RAM, 8 GB uživatelské paměti, webkameru, Bluetooth, baterii o kapacitě 3 420 mAh, microHDMI a microUSB porty. Přístroj běží na operačním systému Android 4.1 Jelly Bean.

Tablet se v současné době začíná prodávat na trhu v USA. Datum zahájení prodeje v České republice zatím nebyl zveřejněn, ale dočkat bychom se měli již brzy. Co říkáte na Iconia Tab A110? Uspěje v boji proti slavnějším soupeřům?

Zdroj: Tabletowo