Samsung oficiálně zahájil prodej série Galaxy Tab 4

Samsung právě dnes oznámil, že se v tuzemsku oficiálně dostávají do prodeje tablety Galaxy Tab 4. Pojďme se tedy podívat na to, na kolik tablety vyjdou, kde vlastně budou dostupné a jaké modely se k nám nakonec dostanou.

Původně vyšlo na tabletnet.cz, autor: Marek Vacovský


Samsung Galaxy Tab 4 7.0

Tablet Samsung Galaxy Tab 4 o velikosti 7 palců je vybavený operačním systémem Android 4.4 KitKat. Na jeho přední straně se nachází 1,3Mpix webkamera, na zadní straně je pak hlavní fotoaparát s rozlišením 3 Mpix.

tab4-7.0-1

TIP: Recenze Samsung Galaxy Tab 4: tři tablety, jeden vítěz

Chod tabletu pak obstarává čtyřjádrový procesor na architektuře ARM Cortex-A7, jenž je dopňován 1,5 GB paměti RAM.

Samsung Galaxy Tab 4 7.0 je k dostání ve verzi Wi-Fiza doporučenou maloobchodní cenu 4 990 Kč s DPH.

Samsung Galaxy Tab 4 10.1

Galaxy Tab 4 o velikosti 10,1 palce nabízí propracovaný design i řadu praktických vlastností. Je vybavený operačním systémem Android 4.4 KitKat. Na přední straně má 1,3Mpix fotoaparát, na zadní straně fotoaparát s rozlišením 3 Mpix.

tab4-ikon

Režim Více uživatelů umožňuje mít svůj vlastní účet, a to i když tablet používají ostatní členové rodiny. Přizpůsobit si své domovské obrazovky a nastavit si oblíbené aplikace a tapety může až osm uživatelů.

Doporučená cena Samsung Galaxy Tab 4 10.1 činí 7 990 Kč s DPH ve verzi Wi-Fi a 10 790 Kč s DPH ve verzi LTE.

Špatnou zprávou pro fanoušky Samsungu je však skutečnost, že oficiální cestou se v České republice nebude prodávat 8palcový model.

Zdroj: Tisková zpráva