Sony potvrzuje tiskovou konferenci na veletrhu IFA 2015

14

Již za necelý měsíc startuje berlínský veletrh IFA 2015. Letos možná bude o něco méně atraktivní, avšak i tak dorazí pravidelné hvězdy. Mezi nimi figuruje také japonské Sony, které rovněž uspořádá tiskovou konferenci.

Berlínský veletrh IFA byl v posledních letech znám pro velké tiskové konference Samsungu a Sony. Samsung však letos IFU předběhne a novinky představí o něco dříve. Jistou část munice si dnes ráno vystřílelo také Sony, když představilo Xperii M5 a Xperii C5 Ultra. Nic to však nemění na faktu, že v Berlíně bude Sony přítomno a dnes jeho italské zastoupení potvrdilo, že 2. září uspořádá tiskovou konferenci. Stane se tak dva dny před oficiálním zahájením samotného veletrhu, který letos probíhá od 4. do 9. září.

Sony

Stále se očekává, že japonský výrobce na veletrhu ukáže největší trumfy. Ve hře je chystaná Xperia Z5, která by se teoreticky mohla stát tzv. telefonem Jamese Bonda. Připomeňme, že nová bondovka Spectre má mít premiéru v listopadu letošního roku. Kromě nové vlajkové lodi, která by měla nabídnout 5,5palcový displej a procesor Snapdragon 810 (případně 820, avšak to je méně pravděpodobné), bychom se mohli dočkat dalších modelů. Ve hře je samozřejmě ještě tradiční Compact varianta a také prozatím neznámý model s 5,8palcovým displejem a procesorem Snapdragon 808, o kterém jsme vás nedávno informovali.

Vše se dozvíme již za necelý měsíc. Redakce mobilenet.cz se veletrhu IFA 2015 samozřejmě bude účastnit a vy se tak můžete těšit na zpravodajství přímo z centra dění.

Zdroje: gsmarena.com, twitter.com

Diskuze ke článku
rrr
Kdyby tak Sony Xperia Z5 měla Snapdragon 820,který se nepřehřívá,konečně infraport ,čtečku otisků prstů,nový senzor fotoaparátu s optickou stabilizací a trochu jiný design včetně menších rámečků nad a pod displejem když bude mít 5,5 palců tak bych hned kupoval.
Nightmare
Okrem toho Snapdragonu 820 nie si tak daleko...ale Snapdragon 810 druhej generacii co ma aj OnePlus Two vraj nie je tak tiez zly
Anonymní jméno
Mohli by predstaviť aj zástupcu série E, model E4g stiahli z predaja, E4 je obyčajná pomalá hračka (aj keď pre začínajúcich používateľov dobrá) a tak by bodlo predstaviť aj nejakú tú Xperiu E5.
Patrik Halmi
Patrik Halmi
Konečně jsem se dneska zbavil zasekané,přehřívající z3 !!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze