Sony Xperia Z5 má být představena v říjnu: bude mít obrovskou baterii?

48

Ačkoli Sony teprve nedávno představilo Xperii Z3+, už chystá jejího nástupce. Ten by měl nést název Xperia Z5 a nabídnout něco, co konkurenci chybí. Myslíme tím spojení odolné konstrukce, špičkového výkonu a hlavně obrovské výdrže na nabití.

Sony Xperia Z3+
Sony Xperia Z3+, jejíž recenzi pro vás připravujeme, by se už brzy mohla dočkat nástupkyně.

Kromě toho, že Sony údajně chystá hned tři nové Xperie Z5 (klasickou verzi a verze Compact, o které už informace unikly, a Ultra), jsme se dozvěděli i první střípky o výbavě klasického modelu. Měl by být představen během září v Japonsku (a souběžně možná i na berlínském veletrhu IFA) a nabídnout například Snapdragon 820, 4 GB RAM nebo baterii o luxusní kapacitě 4 500 mAh.

Očekává se, že Xperia Z5 nabídne na zadní straně fotoaparát s 21Mpx Sony Exmor RS IMX230 CMOS senzorem, který bude podporovat nahrávání až 4K videa a HDR. Sony by se mělo i nadále držet ověřeného OmniBalance designu. Velkou změnou by pak mělo být nasazení čtečky otisků prstů.

Zdroje: technodify.com

Diskuze ke článku
Milda
To zas budou "velký" změny ve výbavě :D Od Z1 pořád jedno a to samý dokola.
rrr
Doufám,že konečně bude u SONY nějaká revoluce.
Jirka T.
To jsem zvědav kde bude čtečka na ty otisky... Kéž by se vykaslali na qhf, zůstali u fhd a baterie šla s kapacitou nahoru...
anonymní uživatel eliminován
A co jako z4

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze