Sony chystá Xperii s 5,8palcovým displejem a Snapdragonem 808

9

Čas běží a japonské Sony bude muset pomalu obměnit nebo doplnit své portfolium o nové modely. Aktuálně prosákly informace o Xperii E5706, která by se měla zařadit mezi tabletofony a navíc nabídnout velmi dobrou výbavu.

Sony Xperia
Před několika dny jsme vás opět informovali o chystané Xperii C5 Ultra (Lavender) a jak se zdá, nepůjde o jedinou novinku, kterou má japonský výrobce v rukávu. Nový model E5706 se má zařadit mezi tabletofony, a to díky 5,8palcovému displej s FullHD rozlišením. Postrádat nebude ani výkon, neboť má být nasazen šestijádrový Snapdragon 808 a 3GB operační paměť. Prostředí by pak měl zajišťovat Android ve verzi 5.1 Lollipop.

TIP! Sony rozhodně nehodlá prodávat mobilní divizi, říká šéf Sony Mobile

Další informace se zmiňuje o bezrámečkovém vzhledu, což by znamenalo patrně takřka nulové rámečky po stranách displeje. Známe také podrobnosti o fotoaparátech. Ten hlavní na zadní straně má mít k dispozici 16 megapixelů, zatímco čelní kamerka 8 megapixelů. Představení této novinky by údajně mohlo proběhnout v příštím měsíci.

Zdroje: mobipicker.com, fonearena.com

Diskuze ke článku
Anonymní jméno
Xperia Z5 Ultra? Prípadne Z Ultra 2? :-) Len mi nesedí už augustové vydanie no...
daniel
Trošku nelogické, když do budoucí Xperie c5 bude mít přední foťák 5 Mpx, který je zaměřen na selfie a tento (T4 ultra) bude mít 8?
pet@seznam.cz
po stranách ať si je strčí někam, hlavně nad a pod displejem ty obří rámečky konečně někam
apear
Kdyby tam tak dali tužku s pořádnou softwarovou podporou, aby měl konečně NOTE nějakou konkurenci.....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze