Flappy Bird dorazil na Android Wear neoficiální cestou

2

Již před časem se na Android Wear dostala neoficiální adaptace asi nejdiskutovanější mobilní hry roku 2014, tedy Flappy Bird. Jednomu vývojáři se nyní podařilo předělat Android verzi Flappy Birdu na hodinky s Android Wear.

Pokud se vám již stýská po jednoduché hříčce Flappy Bird, která trhala rekordy v počtu stažení, odehraných hodin a další spoustě disciplín, máme pro vás zajímavou alternativu. Již před nějakým časem se na Android Wear objevil Floppy Droid, který byl zároveň první hrou pro Android Wear. Uživatel Corbin Davenport nyní portoval plnohodnotnou hru Flappy Bird právě na chytré hodinky.

Pokud tak máte například LG G Watch nebo Motorola Moto 360, můžete si na ně nainstalovat přímou kopii Android verze Flappy Birdu. Budete se muset spokojit s lehce zpomaleným během hry, ale jednoduché ovládání je na hodinky jako dělané a klepání na displej je asi nejpřirozenější ovládání hry na malém displeji, kterým hodinky disponují. K dispozici je i návod, jak hru nainstalovat, ale rozhodně to není záležitost dvou minut a nedoporučujeme instalaci nezkušeným uživatelům.

Zdroje: slashgear.com, phandroid.com

Diskuze ke článku
Za co?
No to snad ne... Použitelné asi jako by byly na těchto hodinkách Win95, jde to, ale proč v této formě?
moneytoo
Ale o perfektním CG Transitu pro Android Wear jste ještě nenapsali...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze