Flappy Bird se vrací a přináší novinky

3

Dong Nguyen stvořil fenomén, o který vlastně ani nestál. Flappy Bird mu vydělal jmění, ale podle svých slov také přišel o život, který měl rád. Nyní se hra po dlouhé době vrací zpět na scénu v úplně nové podobě. Přivítejte celou rodinu Flappy Birds.

Flappy Birds Family

Doufejme, že už mánie Flappy Bird pominula, ale přesto se stále jedná o zajímavé téma. Příběh o tom, jak Dong Nguyen vytvořil primitivní hru, která se stala tak populární, že mu komplikovala život a on ji proto stáhl z obchodu, jistě znáte. Flappy Bird si můžete samozřejmě stáhnout v podobě různých klonů, kterých je nepočitatelně, originál už dostupný bohužel není. Dong přitom slíbil, že hru vrátí. A to stalo nyní. Avšak jinak, než mnozí očekávali.

Hra je nyní dostupná pouze pro Amazon Appstore pro Android a ještě k tomu pouze pro platformu Fire TV. Není moc pravděpodobné, že byste ji u nás měli, takže si novou hru Flappy Birds Family asi nezahrajete. Ta přináší několik novinek. Jednak si můžete zvolit vzhled svého opeřence, ale hlavně můžete hrát ve dvou hráčích najednou. V obchodě pak najede zajímavou výzvu: „Užijte si hraní doma (nezničte televizi) se svou rodinou a přáteli.

Zda se hra objeví i v obchodech pro Android a iOS můžeme bohužel jen spekulovat. Ale smysl by to dávalo.

Zdroje: amazon.com

Diskuze ke článku
JacoBee
Hra pro idioty..
Dený
Originál je stále dostupný pro Android. Když jste hru už jednou měli, tak je stále v seznamu vašich aplikací, kde se dá stáhnout.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze