Flappy Bird 2 přichází: jmenuje se Swing Copters a je vertikální

6

Co by se stalo, kdybyste vzali hru Flappy Bird a otočili ji o 90 stupňů? Tvůrce Flappy Birdu nám dává názornou odpověď a chystá se vydat Swing Copters, což je hra na styl Flappy Birdu, akorát s otočeným herním prostředím.

Tvůrce Flappy bird, Dong Nguyen, si nedá pokoj, dokud vztekem nerozbijeme všechny svoje drahé hračky. Flappy Bird jako takový totiž dokázal svojí obtížností rozčílit mnoho hráčů, zároveň se stal ale fenoménem po celém světě a svému autorovi hra natolik změnila život, že ji na určitý čas dokonce stáhl z obchodů s aplikacemi s tím, že mu život zničila. Zároveň ale slíbil, že v budoucnosti přijde s dalšími hrami a nyní, zdá se, svůj slib plní. Nguyen se totiž chystá uvést novinku se jménem Swing Copters, která používá nápad z Flappy Birdu a otáčí jej o 90 stupňů.

Ve Swing Copters budete ovládat létajícího a pohupujícího se chlapíka s čepicí s vrtulí. Samozřejmě to nebude tak jednoduché, jak se může zdát – za úkol máte opět se vyhýbat překážkám, které nyní nejsou statické, ale pohupují se do rytmu hry. V současnosti není jasné, na které platformy bude hra dostupná, ale známe cenu, která bude činit 0,99 dolaru, tedy přibližně 22 korun. Hra bude vydána 21. srpna.

Zdroje: slashgear.com, theverge.com

Diskuze ke článku
Ondřej
Za hru zaplatím 22 Kč a ještě si užiji reklamy, jak to tak vidím na videu.
Velké zklamání, myslel jsem, že přijde s něčím lepším....
Jakub Palata
Jakub Palata
0,99 $ = 22 Kč?
Jojo :D
Fagg
Jojo uz to vidim prvni mesic co budu mit ip6 si ho rozflakam
anonym
Vzdyt je zdarma...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze