Flappy Bird se možná vrátí zpět, ale s varováním

14

Jednoduchá hříčka Flappy Bird, která svému tvůrci svou obrovskou popularitou údajně ničila život, a proto jí stáhl z Google Play i App Store, by se mohla za jistých podmínek znovu v obchodech objevit. Její autor, vietnamský vývojář Dong Nguyen, nyní v rozhovoru pro časopis Rolling Stone připustil, že by se mohla do obchodů vrátit.

Pokud jste si hru nestihli stáhnout, možná budete mít opět šanci. Dong Nguyen sice podle svých slov cítí po stažení hry z obchodů úlevu, ale zároveň připouští, že se nemůže vrátit do svého předchozího života. Odmítá, že by vytvořil druhý díl Flappy Birds, ale zvažuje, že by vrátil do obchodů původní verzi, byť s určitým varováním k dání si pauzy. Bude se nicméně muset utkat se záplavou klonů, které se mezitím vyrojily.

TIP: Populární hra Flappy Bird je minulostí, autorovi ničila život

Přestože Flappy Bird již v obchodech nenajdete, stále generuje svému tvůrci zisky desítek tisíc dolarů denně od uživatelů, kteří si jí stihli nainstalovat před jejím stažením. To umožnilo Nguyenovi odejít ze svého zaměstnání a soustředit se na vývoj nových her, jako je létající hra nazvaná Kitty Jetpack a akční šachy Checkonaut, které vyjdou již tento měsíc.

Zdroje: rollingstone.com, mashable.com, 9to5mac.com

Diskuze ke článku
Diamond
Ja toho typka fakt nechapu, jak mu mohly prachy znicit zivot ? Prece kdyz mam prachy tak na ostatni "seru" a staram se jen o sve nejblizsi a ty co potrebuju a ostatni posilam/nevsimam si jich do zaaadele.

nekteri lidi jsou svine a je potreba jim oplacet z5, kdyz se nedari ostanim jako Vam tak jste podvodnik a mafian a uplatkar, bezpaterni prase, znam moc dobre z podnikani, tak to tem lidem neprimo 3x vracet a zachovat si pritom image slusnaka, kdo seje vitr sklizi bouri a oni casem opadnou, vim o cem pisu

A ne tutununu ja mam o ostani ne, to je primitivni. Kdbyste nemeli nestekne po Vas ani pes, tak to je. Vytriskat z toho co to jde a vykakat se na ostatni
JJ
Ten časopis se samozřejmě jmenuje Rolling Stone (bez „s" na konci).
Rudolf
Na WP dorazila hra Rayman: Fiesta Run. Stahujte :)
René
Na wp store je kopií teto hry hned nekolik,rikam si co to bude za pecku,ze se o ni tak pise,tak sem to stahnul,zapnul,na displeji se ukazalo "tap",tak sem to udelal a ten ptacek se tam skacel nekam dolu,rikam si co to?Samozrejmne hned sem pochopil princip teto hry,ale cekal sem neco jineho,co se ovladani tyce.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze