Tvůrci Angry Birds vydávají hru Retry: inspirovala se u Flappy Bird

2

Připomínat herní titul Flappy Bird asi nemá smysl, jen málokterá hra za poslední dobu dokázala vyvolat tolik zájmu a rozporuplných emocí. Vývojáři hra přinesla kromě peněz také problémy, jak rychle se ovšem hra stala populární, tak rychle o ní také všechny zprávy utichly. Nyní tvůrci Angry Birds přispěchali s hrou založenou na podobném principu.

Nepřehlédněte:

Nová hra od Rovia funguje na principu Flappy Bird

Představovat Angry Birds zřejmě nemusíme nikomu, jedna z nejúspěšnějších her posledních několika let si získala srdce mnoha hráčů. Podobně je na tom herní titul Flappy Bird, i když „život“ této hry provázel mnohem větší trápení. Tvůrci Angry Birds se také rozhodli (možná vzhledem ke stále slabším ziskům) vytěžit z úspěchu Flappy Bird své a představili hru Retry. Místo „létajícího ptáka“ však v hlavní roli figuruje malé letadlo.

Prostředí hry Retry

Smysl a princip ovládání hry Retry je velmi podobný, dotyky ovládáte malé letadélko, kterým se musíte vyhnout různým překážkám. Hra je prozatím dostupná pouze pro uživatele mobilních telefonů s operačním systémem iOS, omezení se bohužel dotklo také dostupnosti – hru si momentálně stáhnou obyvatele Finska, Kanady a Polska. Verze pro Android a další země budou následovat později. Hra je dostupná ke stažení zcela zdarma, uvnitř však budou, dle zvyklostí, in-app platby.

Stáhnout Retry

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: thenextweb.com, retry-game.com