Do Windows Insider Programu se už zapojilo 2,2 milionu lidí

4

Přestože finální verze Windows 10 vyjde až na podzim a zatím existuje pouze nehotové Technical Preview, zájem uživatelů o jeho stažení neustává. Ještě minulý týden, kdy Microsoft představoval nový build Windows 10 a Windows 10 pro mobilní telefony, hlásil, že je v Insider Programu zaregistrováno 1,7 milionů uživatelů. Dnes je to již o více než půl milionu víc.

Počet zapojených uživatelů tak s představenými novinkami nabral raketové tempo. Podle oficiální stránky Windows na Facebooku jich k dnešnímu dni bylo přesně 2 211 371. Microsoft už v pondělí zveřejnil počet připomínek a hlášení chyb, které mu uživatelé k Windows 10 zaslali, a kterých bylo 582 306. Sázka na zveřejnění takto brzké verze systému se tak Microsoftu vyplácí.

Windows 10

V průběhu února hodlá Microsoft v rámci Windows Insider Programu zveřejnit i nehotovou verzi Windows 10 pro smartphony. Microsoft už také prohlásil, že hodlá dát v budoucnu členům programu i přístup k brzkým Windows 10 vývojářským nástrojům a SDK.

Zdroje: facebook.com, windowscentral.com

Diskuze ke článku
tomas
mohli by na vsetkych wm spravit jednoduchym swipnutim smerom na dol zmensenie obrazovky. (nejak tak ako je to pri odblokovani zaheslovaneho mobilu. len tu sa swipuje smerom na hor aby si mohol napisat heslo). swipnutim na hor by sa vratila naspet na povod. takto zmenseny by ostal kym by si ho neswipol naspet nahor cize by si mohol surfovat a listovat v telefone bez zmeny velkosti. na kazdom display bezrozdielu by sa zmensil o 1/3 alebo nejak tak. to by bolo fajn mne vadi ked nedociahnem s prstom na hornu cast displaya a toto by bolo jednoduche riesenie. akurat ze neviem ako im to napisat tak snad to niekto z microsoftu bude citat alebo im to z redakcie niekto posle. myslim ze dobry napad...
Petr Šilhan
Petr Šilhan
Naposledy upraveno: 30. 1. 2015 20:46
Na to že to není hotová verze mi šlape celkem dobře. Akorát mám problémy s integrovanou zvukovku, ovladače od asusu mi v tom dělají bordel a radši jedu bez nich, ale zvuk je bez nich takove jalovej. A jinak mám zatím nainstalovaný dva prohlížeč netu, JetAudio, Media Player Classic, ovladače grafiky a Uplay, ale zatím žádnou hru a ani antivirus, takže skoro čistý systém...
tomas
ked daju usb host na vsetky zariadenia s w10 predbehnu konkurenciu

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze