Microsoft uvolnil lednovou verzi Windows 10 v češtině

22

Microsoft svými Windows 10 mění dosavadní filosofii svého nejúspěšnějšího produktu, tedy systému Windows jako celku. Mění se toho mnoho, oproti Windows 8 se například vrací nabídka Start a systém bude funkcemi přímo přeplněný. A aktuálně Remond uvolnil lednovou testovací verzi systému pro všechny Windows Insiders.

Windows 10

Windows Insider je program, díky kterému můžete testovat produkty Microsoftu, a to zcela legálně a oficiálně. Redmond tím získá opravdu velkou zpětnou vazbu a vy si navíc vyzkoušíte to, co bude v novém operačním systému. Redmond do tohoto programu prozatím zařadil jen Windows 10, zní to logicky, když „desítky“ přišly společně s programem Windows Insider. A právě systém Windows 10 byl vydán pro všechny členy tohoto programu. Ten zahrnuje mnoho změn oproti předchozímu sestavení, ale navíc je i v češtině, takže pokud máte problém s cizími jazyky, můžete si stáhnout českou mutaci systému na tomto odkazu.

Zdroje: windows.microsoft.com

Diskuze ke článku
Patrik Netexik Halmi
Patrik Netexik Halmi
Ty notifikace na PC jsou hrůza.
Jakub
Po chvíli testování jsem překvapen, kolik gest má Windows nyní z OSX. nový start se zatím chová dobře a aplikace taky. Mám trochu problém s vykreslováním písma v moderních aplikacích, neumí totiž cleartype, dále pak s multitaskingem, je zatím dost zasekaný... Cortana bude super na noteboocích, já ale nemám na desktopu mikrofon, tak si jí moc nezkusím.
Jaroslav Dušek
Jaroslav Dušek
US verze se mi ještě neaktualizovala tak jsem si stáhl CZ ale nechtěla se doinstalovat tak zůstávám u US verze a doufám že aktualizace příjde co nejdříve hlavně kvůli CZ lokaci.
maser
Vrací se nabídka Start? Já ji na 8.1 mám, jen je ve fullscreenu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze