Zpátky do minulosti? Uniká neznámý telefon Sony. Má 3 foťáky a Android 6.0

17
Zpátky do minulosti? Uniká neznámý telefon Sony. Má 3 foťáky a Android 6.0
  • Neznámé zařízení má poměrně malý 5,45palcový displej s nízkým rozlišením
  • Telefon je nezvykle tlustý a také těžký
  • Hardwarová výbava je poplatná dnešní době

Skrze čínský certifikační úřad TENAA došlo k úniku neznámého telefonu Sony S20A. Povšimněte si, že v názvu není zmíněna řada Xperia, ačkoliv to samo o sobě nemusí nic znamenat. Výbava telefonu působí dost zvláštně a chvílemi nás vrací do doby dávno minulé. Například displej má jen 5,45palcovou úhlopříčku a nízké rozlišení 960 × 480 pixelů. Překvapivé jsou také rozměry 150,8 × 72,8 × 12,5 milimetrů, především pak velká tloušťka. S ohledem na nijak velký displej může zaskočit i hmotnost 215 gramů.

Sony S20A je zahalen do jakéhosi ochranného krytu

Sony S20A má být vybaven osmijádrovým procesorem doplněným o 3/4/6GB operační paměť. V případě úložného prostoru se dle TENAA můžeme těšit na 32 GB, 64 GB a 128 GB. Nyní však pozor, končí veškerá legrace. Zařízení bylo certifikováno s operačním systémem Android 6.0 Marshmallow, tedy více než 4 roky starou verzí. Důvod? Neznámý. Samozřejmě nejpravděpodobnější je, že jde pouze o blíže nespecifikovanou chybu.

Doposud by se mohlo zdát, že jde o nějaký časem zapomenutý telefon. Vše mění pohled na zadní stranu, kde jsou tři fotoaparáty a ty rozhodně na telefonech před 4 lety nefigurovaly. Aby to bylo ještě zamotanější, hlavní snímač má mít pouze 5megapixelové rozlišení. Čelní fotoaparát si vystačí s 2 megapixely. Baterie telefonu má mít kapacitu 4 000 mAh.

V tuto chvíli více informací není známo a je otázka, zda se z neznámého telefonu vyklube finální produkt a jakou výbavu bude nakonec mít.

Diskuze ke článku
Marduck
Fake jaxviň pane Pavlicku.
xD
LoL
Blue Sun
A k tomu cenovka 19 999,-
End
Jee mobil pro Cardu 😂 16:9 konečně.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze