Vyhrajte Xiaomi Mi2s 32GB v naší soutěži!

1

Na mobilenet.cz jsme si pro vás připravili další soutěž o zajímavý mobilní telefon, tentokrát může výherce vyzkoušet stále oblíbenější značku Xiaomi. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku a telefon Xiaomi Mi2S může být váš. Navíc rozdáváme ještě tři poukazy na nákup na webu Xiaomimobile.cz

Znáte Xiaomi?

Xiaomi je extrémně oblíbeným výrobcem chytrých telefonů. Špičkové parametry, nízká cena a výborná kvalita jsou hlavními důvody jejich úspěchu. Ten se projevuje především okamžitým vyprodáním jakéhokoli výrobku, který uvedou na trh. Desetisíce telefonů mizí v řádech sekund.

Tím nejdůležitějším na Xiaomi Mi2s však není v srdci bijící čtyřjádrový Snapdragon S600, který dělá Mi2s jedním z nejvýkonnějších smartphonů na trhu, ani 2GB RAM či skvělý křišťálový displej. Tím nejdůležitějším je dokonale odladěná nástavba Androidu - MIUI, mnoha recenzenty označována jako nejhezčí Android na světe. Posouzení však necháme na Vás. Faktem však zůstává, že MIUI je 100% česky, odladěná a úsporná Android ROM.

TIP: přečtěte si naši recenzi Xiaomi Mi2s

Jak hrát a vyhrát?

Je to jednoduché, stačí správně zodpovědět soutěžní otázku. Tušíte správnou odpověď, ale nejste si jisti? Ujistěte se na xm.cz nebo v našich článcích o Xiaomi Mi2s.

Co můžete vyhrát?

  1. cena – Mobilní telefon Xiaomi Mi2s 32 GB
  2. cena – poukaz 1000 Kč na nákup na xm.cz
  3. cena – poukaz 1000 Kč na nákup na xm.cz
  4. cena – poukaz 1000 Kč na nákup na xm.cz

Soutěž probíhá od 17. 12. 2013 do 24. 12. 2013. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěže.

Soutěžní otázky