Unikly fotografie tabletu Sony Xperia z interních slidů

To, že by se měly tablety Sony Tablet S a P dočkat svých nástupců, jsme již slyšeli. Nyní ovšem unikly fotografie připravovaného tabletu Sony Xperia se zajímavou výbavou na interních slidech.

Původně vyšlo na tabletnet.cz, autor: Marek Vacovský




Fotografie nové generace tabletů společnosti Sony zřejmě unikly z interních slidů, které získal německý zpravodajský server Mobiflip.de. Stručně řečeno se jedná o lehčí, tenčí a hardwerově vylepšený Sony Tablet S.

Tablet bude poháněn novým čtyřjádrovým nVidia Tegra 3 procesorem a nabídne nestandartní velikost displeje 9,4 palce s rozlišením 1280 x 800 pixelů. Jako operační systém zvolila japonská společnost Android ve verzi 4.0 nebo novější. Tablet se bude prodávat v několika verzích rozlišených velikostí interní paměťi (16/32/64GB) a možnostmi připojení (3G, Wi-Fi). Uvnitř tabletu se bude skrývat baterie s kapacitou 6000 mAh, která na jedno nabití zajistí až 10 hodin prohlížení internetových stránek. Důležité je také zmínit, že tablet bude tlustý pouhých 8,8 mm. K zařízení bude možno přidat lehkou externí klávesnici podobnou jako u tabletů Microsoft Surface.

Co se cen týká, 16 GB verze tohoto tabletu by měla vyjít na 449,99 dolarů, 32 GB verze na 549,99 dolarů a 64 GB na 649,99 dolarů. Vypadá to, že tablet nebude standartně dodáván s chytrým obalem/klávesnicí, ale bude k dispozici jako nadstandartní příslušenství za 99,99 dolarů. Dostupnost těchto tabletů zatím není známá.