Unikátní Vivo V23 umí měnit barvu zad. Nyní míří do prodeje se zajímavým dárkem

Unikátní Vivo V23 umí měnit barvu zad. Nyní míří do prodeje se zajímavým dárkem
Fotografie: Mobil Pohotovost

V Česku se dnes začal prodávat nový Vivo V23 5G – unikátní smartphone, jenž se chlubí speciální zadní stranou, která při dopadu slunečního svitu mění barvu. Navíc k němu nyní jako dárek dostanete bezdrátová sluchátka Vivo TWS 2e. U Mobil Pohotovosti na vás k telefonu zdarma čeká také prodloužená 3letá záruka.

Prémiový design i slušná výbava

Nové Vivo V23 je opravdu unikátní telefon. Kromě slušné výbavy a velmi povedeného designu kombinující kov a sklo nabízí ještě speciální záda, která při dopadu UV záření během několika sekund změní barvu ze zlaté do modro-zelené. Fantazii se přitom meze nekladou, takže díky paměťovému efektu si na záda můžete nechat obtisknout různé obrazce. Po pár minutách se barva zad vrátí zpět do zlatého odstínu.

Vivo V23 5G

Novinka ale zaujme také 50Mpx duálním předním fotoaparátem s dvoutónovým reflektorem a zadním 64Mpx fotoaparátem se třemi objektivy. Ve výbavě nechybí ani 90Hz AMOLED displej s integrovanou čtečkou otisků prstů, chvályhodných 12GB RAM, podpora 5G sítí nebo rychlé 44W nabíjení.

Sluchátka k telefonu zdarma

Vivo V23 5G je dostupný buďto ve speciální Sunshine Gold edici měnící barvu nebo v konzervativní  Stardust Black variantě. Cena za 12GB/256GB model je stanovena na 11 999 Kč. Pokud si Vivo V23 5G stihnete pořídit do 18. dubna, získáte k němu jako dárek sluchátka Vivo TWS 2e v hodnotě 1 499 Kč. U Mobil Pohotovosti můžete navíc počítat se zárukou na 3 roky a také s výhodnou obměnou telefonu skrze službu Koupíš, Prodáš.